Medical wellness Tatán

Forrás: turizmus.com

 2015. február 16. 16:37

Magyarország legrégebbi, 1770 óta működő szállodája, a Kristály Imperial Hotel**** életében jelentős év lesz az idei, a nyár végén több mint 300 millió forintos beruházásuk fejeződhet be.

A műemlék épületszárnyakhoz csatlakozó kétszintes Medical Centerben a prevenció és a rehabilitáció jegyében alakítanak ki gyógyszolgáltatásokat, többek között sószobát, sóbarlangot, inhalácós terápiát, gyógytorna termet. Súlyfürdőt és egyéb hidroterápiás kezeléseket is igénybe vehetnek majd a vendégek. A beruházás az értékesítésnek is új lehetőségeket ad, újfajta vendégkört hozhat a házba.

Mindeközben férőhelyeik száma is nőtt. „A 4 Cabrio szobát a már meglévő épületszárny tetőterében alakítottuk ki, tetőerkéllyé alakítható ablakokkal és a látszó gerendákkal. Két, szintén egyedi hangulatú lakóegység korábbi konferenciatermünk helyén létesült" – mondta lapunknak Rudolf Brigitta szállodaigazgató.

A támogatással kiegészített saját forrásból megvalósuló beruházás akadálymentes elérést biztosít majd a mozgáskorlátozottak számára is. A fejlesztés eredményeként a 8 munkahely is létrejön majd a fenntartási időszak végéig.