MeetingPlaceBudapest - A hivatásturizmus jövője

Forrás: turizmus.com

 2015. október 15. 21:31

A fenti címmel rendez konferenciát a Diplomacy&Trade Conferences november 26-án, csütörtökön délután a Hilton Budapest Hotelben.

Milyen szerepet játszik a hivatásturizmus jelenlegi helyzetében a kongresszusi központ hiánya, s mikor lesz végre kongresszusi központja a fővárosnak? Milyen döntésekkel, fejlesztésekkel, marketinggel készül a szakma állami irányítása, a korábbi pozícióink visszanyerése érdekében? Bevonható-e az eddiginél jobban a nemzetközi konferencia turizmus vérkeringésébe a vidék is?

A rendezvény fővédnökeként, a konferencia köszöntésére Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszonyt kérték fel.

A szakma legjobb szakértői – így többek között Dr. Ruszinkó Ádám, turizmusért felelős helyettes államtitkár, Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, Ganczer Gábor, a HUNGEXPO vezérigazgatója, a MARESZ elnöke, Dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke.
Rácsai Ágnes, a Microcosmos DMC kft. Budapest ügyvezető igazgatója, Dr. Faragó Hilda, egyetemi docens,
Kovács Balázs, a Danubius Hotels Nyrt. vezérigazgató-helyettese – előadásaikban és egy kerekasztal beszélgetés keretében keresik a résztvevőkkel közösen a válaszokat a legégetőbb kérdésekre.

A 14 órától 18 óráig tartó – magyar nyelvű – konferencia svédasztalos vacsorával, networking lehetőséggel és szórakoztató programmal zárul.

További információért és jegyvásárlásért kattinson ide.

A Diplomacy&Trade Conferences és a Turizmus Kft. rendezvényei kapcsolódnak egymáshoz. A november 26-án, a Hiltonban tartott konferencia sokoldalú megközelítései után, december elsején a Nemzetközi MICE Workshop keretében kiállítók és szakmai vásárlók is találkozhatnak egymással a Groupama Arénában.

www.micebusinessday.hu