Még kedvezőbb Balaton Mix jegyek a Nyitott Balaton idején

Forrás: turizmus.com

 2015. április 29. 17:20

A tikettek a Nyitott Balaton nevű rendezvény idején még kedvezőbb utazási feltételeket kínálnak.

A balatoni hajózási szezon április 4-i kezdete óta kaphatók a tó környékének felfedezését megkönnyítő, kedvezményes Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjegyek. Ezek alapesetben három- és hétnapos érvénytartamban kaphatók, felnőtt, gyermek, családi és csoportos változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma a jegyek érvénytartamához igazodik. A háromnapos tikett egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon teszi lehetővé a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok, és a Balatonon átkelő menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét.

A 2015. május 1-11. között zajló Nyitott Balaton rendezvény idején valamennyi Balaton Mix jeggyel rendelkező utas plusz egy napnyi korlátlan utazást kap ajándékba. A hónap első tizenegy napján így a jegy háromnapos változatával két, míg a hétnapossal három szabadon választott napon lehet korlátlanul utazni a Balatonnál, illetve a tavon, vonaton és hajón.

A Balatonhoz való eljutást megkönnyítendő, a Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A Balaton Mix ajánlat részeként mindkét közlekedési társaság segíti a kerékpárosok utazását is. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel ugyanis személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

Részletes információk: www.mavcsoport.hu/mav-start