Még lehet jelentkezni az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyére

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 12:50

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kiemelt partnerével, az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyeit a Szövetség tagjai részére, melyek a konyhatechnológiai érdekességekre, az új trendekre és a munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.

A sorozat utolsó találkozója november 18-án kerül megszervezésre, melyen Varju Viktor ételötleteit készíti el Várszegi Zsolt és Móricz Péter a „The Vegetarian Butcher” alapanyagokból a résztvevő séfeknek, F&B szakembereknek - közölte az MSZÉSZ.

Ezúttal is a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” lesz a tematika. A kóstolás mellett lehetőség lesz a közös ötletelésre, eszmecserére, tapasztalatok megosztására.

A műhelytalálkozók a konyhatechnológiai érdekességekre, az új trendekre és a munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak

Fotó: MSZÉSZ

 

Időpont: 2021. november 18. csütörtök, 15:00-17:00 óra

Helyszín: UNICHEF Center, 1138 Budapest, Váci út 121.

Jelentkezés MSZÉSZ-tagoknak: A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az info@hah.hu e-mail címen 2021. november 16., 13 óráig lehetséges, a képzésen résztvevő kolléga nevének és e-mail címének megadásával.