Még lehet nevezni a hazai Horeca-szakma dizájnversenyére

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 22. 07:49

Meghosszabbították a Klasszis TopDesign pályázatainak beadásának határidejét, így 2022. szeptember 30-ig még lehet jelentkezni Magyarország egyetlen nemzetközi szintű vendéglátó- és szállodaipari dizájnversenyére.

Ez a hazai Horeca-szakma egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetése, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül.

Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetők a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, továbbá különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek, tervezési megoldások, valamint eddig meg nem valósított tervek.

Szeptember 30-ig várják a vendéglátó- és szállodaipari vállalkozások jelentkezését a dizájnversenyre

Fotó: 123rf.com

A Klasszis Csoport 2022-ben kiemelten várja mindazon vendéglátó- és szálláshelyek jelentkezését, ahol a fenntarthatóság előtérbe kerül, vagy valamiképp a fenntarthatóság szerepel az adott hely működésének gyakorlatában. Például ilyen szempont alapján figyelnek az alapanyag-beszerzésre, a hozzávalókra, számít, hogy ökomódon termesztett zöldségek, gyümölcsök kerülnek a vendég elé, olyan terméket választanak a környékről, ahol fenntartható gazdaságból származik az adott tejtermék, lekvárféle vagy egyéb élelmiszer. Szálláshely oldalról pedig azok jelentkezését is várják – konkrét példákkal –, ahol fenntartható módon működik az adott vendégváróhely.

A jelentkezők nemcsak országosan, hanem nemzetközi szinten is elismert díj birtokosai lehetnek. Emellett részt vehetnek a verseny exkluzív díjkiosztó gáláján, és szakmai elismerését a nagyközönségi médiumokban is közzé teszik.

A pályázatra ezen az oldalon lehet jelentkezni.