Még több vendéget akar? Díjmentes országos workshop-sorozat szállásadóknak

Forrás: turizmus.com

 2016. március 02. 16:19

Egy szállásadó számára a legfontosabb a maximális kihasználtság, ezért a Szallas.hu úgy döntött, díjmentes országos workshop-sorozat keretében segíti partnereit abban, hogy megismerjék a még nagyobb vendégforgalmat eredményező piaci trendeket és praktikákat.

2015-ben már minden 5. magyar a Szallas.hu-n keresztül választott belföldi utazási célt, ami éves szinten több mint 100 ezer sikeres foglalást jelent. Így a cégnél olyan üzleti és marketinginformációk állnak rendelkezésre, melyek nagymértékben segíthetik a szállásadók vendégszerzési céljait. A Szallas.hu országos vendégszerző tréningjének állomásairól és tervezett időpontjairól itt olvashat bővebben.

„A háromórás tréning egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a szállásadók megismerjék az általános és az adott régió legfontosabb turisztikai mutatóit, illetve tendenciáit, melyek közvetlenül járulhatnak hozzá vendégszerzési stratégiájuk finomhangolásához. Ezenfelül számos praktikus kérdésre is választ adunk, így például arra, hogy az egyes szálláshely-kategóriákban mik a legkeresettebb kiegészítő szolgáltatások, illetve melyek a könnyen eladható csomagajánlatok főbb ismérvei” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A tanfolyamsorozat első eseménye egyébként már sikeresen lezajlott Hajdúszoboszlón, a tapasztalatok nagyon kedvezők. „A workshop nagyon hasznos volt, bőven kaptam információkat ahhoz, hogy a 2016-os szezon sikeres legyen” – mondta a Green Garden Apartman képviseletében Zöldné Horváth Tünde.

Ha szeretne részt venni ezen az egyedülálló eseményen, nincs más dolga, mint ide kattintva jelezni előzetes részvételi szándékát, szeretettel várjuk.