Még várják a jelöléseket az idei Gundel Károly-díjra

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 21. 11:50

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2023-ban is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

Az idei Gundel Károly-díj jelöltjeire 2023. szeptember 8-ig lehet javaslatot tenni

Fotó: MVI

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2023. szeptember 8. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapja (szept. 23.) előtt egy nappal, azaz 2023. szeptember 22-én pénteken 11 órakor, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között 2023 októberében, az MVI Gálaebédjén kerül sor, a részletekről később adnak tájékoztatást.

További információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el. Az adományozási rendről szóló szabályzat ITT tölthető le.