Megbízható német minőséget hosszútávra

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 21. 13:37

A turizmus és a szállodaipar fejlődésének köszönhetően a mai vendégeket teljes kikapcsolódásuk, tökéletes komfortjuk érdekében a szolgáltatások új szintje várja, mely a későbbi visszatérésre is csábítja őket.

Ezek a kifinomult szolgáltatások többek közt az olyan cégeknek köszönhetőek, mint az Aliseo.

A szállodai fürdőszoba kiegészítőkre, eszközökre, szobai bekészítésekre specializálódott német Aliseo cég már több mint harminc éve dolgozik azon, hogy a szállodákba érkezőknek valóban a legkényesebb igényeket is kielégítő kiszolgálásban legyen részük. Az Aliseo márka fő jellemzője az élenjáró innováció, az egyedi, exkluzív design és a minőség.

A speciális szállodai igénybevételre tervezett hajszárítói például a tartósság, nagy teljesítmény, alacsony zajszint mellett a kényelmes használatot biztosító hosszú kábellel készülnek. Olyan biztonsági extrákkal rendelkeznek, mint a fali konzolon található plusz kikapcsolási lehetőség, vagy az egyedi ionizációs technológia, mely a magas hőmérsékletű levegőfúvás mellett is megvédi a fejbőrt a megégéstől.

 

A cég vasalóinál az egyszerű kezelhetőséget olyan szolgáltatások segítik, mint a tapadásmentes kerámia talp, a csepegés mentes működés, és az öntisztító funkció. A fokozott biztonság az Aliseo vasalóknál is kiemelt fontossággal bír, ezt szolgálja például az automata mozgásérzékelős kikapcsolás.

 

Az Aliseo fürdőszobai kiegészítőket választó szállodák igazán hosszú távra tervezhetnek, hiszen a széles design választékban kínált attraktív törülközőtartók, akasztók, kapaszkodók krómozására 10 éves garanciát biztosít a gyártó.

Az igényes hotelek a szobai bekészítés területén is élhetnek az Aliseo kínálta exkluzív lehetőségekkel, hiszen az egyedi szépségű vízforralókat akár bambusz vagy bőr borítású tálcával is választhatják.

 

Az Aliseo cég szállodák részére kifejlesztett termékeit a Dr. Hotellátó Zrt forgalmazza. A termékekről bővebb információkkal várjuk lenti elérhetőségeinken:

 


(x)