Megduplázza a listázott éttermek számát a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2021. december 14. 17:52

A Szallas.hu Programok oldala tavaszra lefedi a teljes balatoni éttermi kínálatot, így a jelenleg 500 tételes választékot közel duplájára bővítik.

Az inspirációs célokkal létrejövő Programok aloldalon az éttermek feltöltése következik, mivel az utazást tervezők gyakran keresik az éttermeket, borászatokat, kávézókat, cukrászdákat is - adta hírül a társaság.

A Szallas.hu Programok csapata a gasztronómiai adatbázis feltöltését lépésről lépésre haladva valósítja meg, figyelembe véve, hogy melyek az utazók által keresett területek. A tavaszi, nyári, kora őszi időszakokban egyértelműen a Balaton térsége vonzza a legtöbb vendéget, míg ősszel és télen Észak-Magyarország a legvonzóbb desztináció a szállásfoglaló platform adatai szerint. „Célunk, hogy a tavaszi szezon indulására már a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kereshető legyen a felületünkön – mondta Szabó Zsolt, a Szallas.hu turizmus menedzsere.

Első lépésként a Balaton teljes gasztronómiai kínálata kerül fel a szállásfoglaló oldalra

Fotó: 123rf.com

A szállásfoglaló platform arra fókuszál, hogy az utazástervezés teljes szakaszában megoldásokkal segítse a vendégeket, legyen szó akár inspirációról és programtervezésről, akár a szállásfoglalásról, vagy az üdülést követő utánkövetésről és újbóli vágykeltésről.

A Szallas.hu fejlesztései összecsengenek a fogyasztói igényekkel: 2021 második félévében már a Szallas.hu-ra organikusan beérkezett felhasználók fele a programkereső aloldalra érkezett. „Jelenleg körülbelül 500 helyet listáz a gasztro kínálatunk, köztük éttermek, cukrászdák és borászatok – avatott a részletekbe Szabó Zsolt. – Tavaszra szeretnénk elérni a 900 tételes kínálatot."

A Szallas.hu Programok oldalára bárki ingyen felkerülhet. „A partnerektől csak fényképet kérünk, a szöveges tartalmakat és a feltöltést mi elintézzük" – tette hozzá a szakember.