Megérkezett a RESnWEB–Previo integráció

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 23. 14:59

Magyarország piacvezető direktértékesítési szoftvere, a RESnWEB és Közép-Európa legnépszerűbb PMS szolgáltatója, a Previo bejelentette, hogy elkészült a két rendszer közötti integráció első fázisa, amely mostantól megkönnyíti felhasználóik számára a közvetlen értékesítés kezelését.

A kapcsolódás segítségével a RESnWEB foglalási rendszerét használó hotelek, szálláshelyek saját weboldalán történő foglalásai mostantól automatikusan bekerülnek a Previo PMS rendszerébe, minden foglalási adattal együtt, így nem szükséges azokat manuálisan rögzíteni. Az árakat, szabad kapacitásokat és megszorításokat a Previótól veszi át a RESnWEB, így elkerülhető a túlfoglalás.

Gyenes Ákos

Fotó: RESnWEB

Gyenes Ákos, a RESnWEB szakmai vezetője elmondta, hogy az együttműködés egyik célja az volt, hogy tovább egyszerűsítsék a Previót használó RESnWEB ügyfelek napi munkáját az automatizációnak köszönhetően, másrészt immár a Previo partnereinek is biztosíthassanak a szálláshelyek és vendégek körében is népszerű RESnWEB szobafoglalási motor mellett olyan, a közvetlen foglalásokat segítő szolgáltatásokat is, mint például a törzsvendégprogram, az online ajándékutalvány-értékesítés és az automatizált ajánlatküldés.

 

 

Jákri Zsolt

Fotó: Previo

A Previo PMS részéről Jákri Zsolt, a Previo.hu Kft ügyvezetője nyilatkozott: „Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy elkészült a RESnWEB-bel közös fejlesztésünk. A régió vezető szálláshelyügyviteli-rendszer szolgáltatójaként fontosnak tartottuk, hogy egyrészt reagáljunk partnereink igényeire, másrészt tudjunk egy integrált megoldást ajánlani azon érdeklődőinknek, akik jelenleg tervezik a váltást a Previóra. A sikeres tesztüzem után immár további közös fejlesztéseken dolgozunk, hamarosan erről is tájékoztatást fogunk nyújtani."

 

Az integráció nyújtotta lehetőségek iránt érdeklődő szálláshely-üzemeltetők a previo.hu vagy a resnweb.com oldalon juthatnak további információkhoz.

 

(X)