Meggy ale a Sopronitól – frissítő íz tavaszra

Forrás: turizmus.com

 2019. április 01. 11:14

Új, gyümölcsösen üde sörkülönlegességgel jelentkezik a Soproni: az Óvatos Duhaj Meggy Ale április elején kerül a boltokba.

Magyarország első nagyüzemi meggy ale-jével visz újabb színt a sörkülönlegességek hazai kínálatába a Soproni. Az április 1-jén a boltokba kerülő Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale a típus karakterjegyeit dobja fel a meggy friss, édeskés ízével. A szűretlen, felsőerjesztésű sörkülönlegesség valódi meggysör: a magyar fogyasztók egyik kedvenc gyümölcséből készült koncentrátum a sörrel együtt erjed. Intenzitása és testessége sokkal meghatározóbb, mint azoknál az italoknál, amelyeket a sör erjedését követően ízesítenek. A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale-ben a meggy édes-fanyar ízjegye dominál – pontosan úgy, ahogyan a magyar fogyasztók igazán kedvelik. A Soproni célja, hogy az új sörrel még nagyobb választékot kínáljon, tovább bővítve az IPA, APA, Démon sörkülönlegességeket felvonultató Óvatos Duhaj családot.

A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale 100 százalékban magyar árpából készül

Fotó:turizmus.com

„Az ale a hazai sörpiac legdinamikusabban fejlődő kategóriája, a meggy pedig egyértelműen hazai kedvenc a gyümölcsök között, ezért döntöttünk ezen kombó mellett” – mondta Mottl-Molnár Orsolya group brand manager, aki kitért a termék bevezetését megelőző fogyasztói kutatásokra, amelyek egyértelműen a meggy ale-t hozták ki befutónak. A Soproni Óvatos Duhaj család sörkülönlegességeivel a Heineken Hungária a rendhagyóbb ízeket kedvelő fogyasztók kedvét keresi, azoknak szerezve ezúttal örömet, akik a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben.

A Soproni a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az ízélményekre. Ezen törekvés jegyében speciális, edukációs célú ételpárosítási platformot indít útjára. A Soproni Óvatos Duhaj család legújabb, meggyes tagjához például sajtokat vagy édes-gyümölcsös sajttortát ajánlanak a szakértők. (X)

Kapcsolódó cikkek