Meghívó közétkeztetési konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2019. október 21. 11:56

A minőség választása a közétkeztetésben címmel október 31-én konferenciát rendez a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet (VISZ).

A közbeszerzésekben a minőségi szempontok erőteljesebb érvényesítése valójában minden résztvevő fél érdeke. Ehhez a közétkeztetési ágazat Európai szintű Szociális Párbeszéd Bizottsága munkavállalói (EFFAT) és munkaadói oldalának (FoodService Europe) együttműködésével elkészült a minőségvezérelt közétkeztetés megvalósítását gyakorlati példákkal segítő ajánlás, amit szeretnénk elterjeszteni a gyakorlatban.

Szakmai fórumunkon – melynek fővédnöke és megnyitója Rétvári Bence miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár –az útmutató ismertetése mellett, közbeszerzési szakértő és az OGYÉI képviselője is felszólal, valamint hazai jó gyakorlatokat is ismertetünk.

A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet (VISZ) szeretettel meghívja Önt

A minőség választása a közétkeztetésben
című szakmai konferenciára

Időpont: 2019. október 31.
Helyszín: Hotel Hungaria City Center (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)

A tervezett program IDE kattintva érhető el.

Az esemény sajtónyilvános, térítésmentes és regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékukat a VIMOSZ titkárságán, az info@vimosz.org email címen szíveskedjenek jelezni 2019. október 25-ig.