Meghosszabbított határidővel lehet pályázni a Business Excellence díjra

Forrás: turizmus.com

 2024. április 24. 09:51

A nagy érdeklődésre tekintettel, illetve az eddigi jelentkezők, résztvevők által felvetett kérdések alapján úgy döntöttünk, hogy a pályázatok leadási határidejét meghosszabbítjuk. Az új határidő a pályázatok leadására: május 9.

A Business Excellence díj célja, hogy elismerje és megjutalmazza azokat a vállalkozásokat, akik kiváló teljesítményükkel és minőségi szolgáltatásaikkal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac fejlődéséhez és növekedéséhez. Emellett a díj segítségével az üzleti turizmus legkiemelkedőbb szereplői megmutathatják munkájuk eredményeit, illetve inspirálhatnak másokat a minőség és innováció terén.

A tavalyi Business Excellence díjátadó

Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

A pályázatok ösztönözik a vállalkozásokat a kitartó munkára, arra, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak és fejlesszék az üzleti turisztikai élményeket. Ezzel együtt erősítik Magyarország pozícióját is az üzleti turizmus globális térképén.

 

Hogyan lehet pályázni?

A Business Excellence díjra pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A pályázóknak röviden be kell mutatniuk a vállalkozás 2023. április 1. és 2024. március 31. közötti időszakra vonatkozó üzleti teljesítményét és sikeres szolgáltatásait, kiemelve azokat a minőségi szolgáltatásokat, amelyek segítették a versenytársak közül való kiemelkedést, és ezáltal jelentős mértékben hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A nagy érdeklődésre tekintettel, illetve az eddigi jelentkezők, résztvevők által felvetett kérdések alapján úgy döntöttünk, hogy a pályázatok leadási határidejét meghosszabbítjuk.

A pályázat új beadási határideje: 2024. május 9. 24:00 óra.

A nyertesek június 12-én, a Business Excellence Díjátadó Gálán vehetik át a díjakat a Birdie Events – Continental City Golf Clubban (1037 Budapest, Perényi út 6.).

Pályázzon Ön is, amennyiben cége, vállalkozása hozzájárult a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A pályázati űrlap itt található:

Pályázati űrlap – Business Excellence

JELENTKEZEM