Megkezdte a toborzást a hamarosan nyíló, ötcsillagos Dorothea Hotel

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 21. 17:50

Tovább bővül Budapesten a Marriott International szállodalánc prémium portfóliója; novemberben nyitja meg kapuit a három történelmi épület különleges összekapcsolódásából megszülető ötcsillagos Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection.

A 216 szobás szálloda izgalmasan ötvözi a város modern energiáját időtlen szépségével, tökéletesen illeszkedve az Autograph Collection Hotels márka portfóliójába, egy különleges új szállodát és pezsgő találkozási pontot kínálva a belváros szívében. A hotelben már gőzerővel folyik a toborzás változatos munkakörökbe.

Budapest belvárosának a szívében, a Vörösmarty tér, a Vigadó és a Váci utca közvetlen szomszédságában, a Duna-parttól mindössze néhány lépésre nyílik meg hamarosan a Dorothea Hotel, Budapest. A szálloda egy olyan épülettömbben kapott helyet, amelyben egy teljes körű felújítást követően az eredetileg három különálló épület  egyetlen egységgé forrott össze. A koncepciót és belsőépítészeti terveket a neves milánói építésziroda, a Piero Lissoni vezette Lissoni & Partners készítette, szoros együttműködésben magyar szaktervezőkkel, különös figyelmet fordítva az értékes műemléki elemek megőrzésére és felújítására. A Weber, Mahart és Münnich épületekből kialakított szálloda teret biztosít a modern és újító formatervezésnek, amelyre jó példa a hatalmas üvegtetős átrium, amelyben az étterem mellett egy belső kertet alakítottak ki.

Pavilon Restaurant & Bar

Fotó: Lissoni Casal Ribeiro

A történelem nem csak az épület falai között van jelen: a szálloda nevét arról a Mária Dorottya főhercegnőről kapta, aki az 1800-as évek meghatározó közéleti szereplője volt Magyarországon. Férjével, József nádorral együtt szívügyük volt, hogy korszakalkotó fejlesztéseiknek köszönhetően Budapest európai szintű nagyvárossá és Kelet-Közép-Európa multikulturális központjává váljon. Szellemiségük a szálloda minden pontján tetten érhető.

Az impozáns előcsarnok

Fotó: Lissoni Casal Ribeiro

Ha szeretnél egy izgalmas, nem mindennapi munkahelyet, és szívesen dolgoznál egy olyan nemzetközi csapatban, ahol szem előtt tartják a fejlődésedet, és új szintre emelheted a karrieredet, akkor jelentkezz, és fedezz fel egy új, hosszú távú karrierutat a Dorothea Hotelnél!

Az újonnan nyíló szálloda számára a megfelelő munkatársak megtalálása kulcsfontosságú, ezért a hotel szeptemberi-októberi kezdéssel elindította a toborzást Front Office Agent, Supervisor, Concierge, Bellmen/Doormen, felszolgáló, host/hostess, bartender, valamint különböző tapasztalatot igénylő szakács munkakörökbe, illetve az előbbiek mellett Housekeeping, SPA és pénzügyi területekre is. A jelenleg nyitott pozíciók listája a Marriott karrier oldalán megtekinthető. Akik elküldik fényképes önéletrajzukat a terület vagy pozíció megnevezésével a careers.dorothea@autographhotels.com e-mail-címre, egy telefonos vagy online szakmai előszűrésen esnek át. Amennyiben ezen sikeresen túljutnak, a jelentkezők meghívást kapnak a szálloda első toborzó eseményére augusztus 31-én, csütörtökön este a Madame Tussauds múzeumba.

A rendezvény 16 órától 19 óráig tart, ezalatt a résztvevők személyesen találkozhatnak a hotel részlegeinek vezetőségével, információt szerezhetnek a nyitott pozíciókról és magáról a szállodáról is, valamint rövid, villáminterjúk keretein belül bizonyíthatják rátermettségüket. Ezt követően pedig megtekinthetik a Madame Tussauds tárlatát.

A Dorothea Hotel a szakmájuk iránt elkötelezett, lelkes tehetségeket keres, akiknek szenvedélyük a magas színvonalú vendéglátás.

A szálloda lobbyja

Fotó: Lissoni Casal Ribeiro

A Dorothea Hotel egy 35 000 négyzetméteres multifunkcionális fejlesztés része Budapest belvárosában, amelyben 216 szoba és lakosztály, vendéglátó egységek, illetve konferencia-központ kap helyet, maximálisan kiszolgálva ezzel nemcsak a külföldi, hanem a helyi vendégek igényeit is. Az éttermek visszatükrözik a 19. századi Budapest kulináris sokszínűségét, a mai ízlés szerint újragondolva. A belső udvaron egy gyógy- és fűszernövényfal kerül kialakításra a régió jellegzetes gyógy- és ehető növényeivel, emlékezve arra, hogy József nádor rajongott a kertekért és élénken érdeklődött a botanika iránt. A konyha és a bár ezeket a gyógynövényeket használja majd fel egyedi ételek és koktélok készítéséhez.

Heritage Superior Room

Fotó: Lissoni Casal Ribeiro

A gyönyörűen kialakított Dorothea Hotel SPA pedig a tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés élményét kínálja majd minden vendégének 15 méteres úszómedencével, 120 négyzetméteres edzőteremmel, a legmodernebb felszerelésekkel, gőzfürdővel, szaunával és válogatott kényeztető kezelésekkel a test és a lélek revitalizálásáért.

Az úszómedence tökéletes feltöltődést ígér

Fotó: Lissoni Casal Ribeiro

 

(X)