Megnyílik az első Novotel Szarajevóban

Forrás: turizmus.com

 2017. május 24. 15:10

Az Orbis Hotel Group egy Szarajevóban megnyíló Novotel szállodával bővízi kínálatát, a helyi partner és befektető Al Shiddi Grouppal közös franchise együttműködés keretében.

„A szarajevói Novotel megnyitásával az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis Hotel Group belép a midscale szállodapiacra Bosznia-Hercegovinában, ami egy nagyon ígéretes piac, hatalmas potenciállal a nemzetközi márkák alá tartozó szállodák számára. Szándékunk nagyon világos: tovább szeretnénk bővíteni szállodahálózatunkat a Balkánon és Kelet-Európában, tovább erősítve vezető pozíciónkat" – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója.

A jelenleg is üzemelő Hotel Bristol 2017 harmadik negyedévében csatlakozik a Novotel-hálózathoz és tagja lesz a nemzetközileg is elismert Novotel-családnak, amely a világ vezető utazási és lifestyle csoportjának, az AccorHotels-nek a midscale márkája.

A szarajevói Novotel az Óvárosban található, 186 szobával, 7 meeting teremmel, étteremmel, fitnesz- és wellness-központtal és egy beltéri medencével várja a vendégeket.

A Novotel-projekt mellett az Al Shiddi Group franchise-megállapodást kötött idén áprilisban az AccorHotels részét képező Swissôtellel is egy teljesen új 218-szobás városi resort fejlesztéséről, melyet 2018 elején terveznek megnyitni.

Kapcsolódó cikkek