Megnyílt a debreceni Disneyland

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 13. 14:18

Emberarcú beszélő fa, mesepavilonok, kalandpályák, kincsvadászat – közel 30 ezer négyzetméteren megnyílt a Kerekerdő Élménypark Debrecenben.

Az egész családnak szórakozást kínál a Kerekerdő Élménypark, amely az elmúlt hét végén színes programokkal nyitotta meg a kapuit Debrecenben. A Vámospércsi út végén található szabadidő-centrumot 500 millió forint EU-támogatásból hozták létre, mégpedig a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. alatt – írja a Cívishír.hu.

A közel 30 ezer négyzetméter területű park egész évben várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, a belépő felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt 1500 forintba kerül, ami két 500 forint értékű kupont tartalmaz. A díjmentes élményelemek – mint a mesejelenetek, a tutajos pálya, a hálós kalandpálya, a trambulin, az ugrálóvár, a kisállat-simogató és a beszélő fa – mellett külön kell fizetni a vizibicikliért, a drótkötélpályáért és a pónilovagoltatásért.

 

Az élményparkban mesepavilonokkal és bábszínházzal várják a kisebbeket. A gyerkőcök megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal – olvasható a park weboldalán. A játszótér-rengetegben a lurkók függőhidakon, köteleken ostromolhatják a várat, vagy végig küzdhetik magukat a kalandpályákon. 3 éves kortól csúszdákkal, mászó elemekkel, zsákutcákkal tarkított „kis kalandpálya" várja a kicsiket, míg a felnőttek egy szövevényes útvonalakból álló, akár 15 méteres magasságot is elérő adrenalinnövelő pályán tehetik próbára ügyességüket.

 

A park további szolgáltatási között lovaglási és sétakocsikázási lehetőség, valamint 4D-s mozi is található, télre pedig lovas szánt is ígérnek.