Megnyílt a Garden Hotel Medical & Spa**** Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2017. március 28. 16:35

Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.

A szálloda tulajdonosainak képviseletében dr. Balogh Róbert elmondta, hogy az új intézményben, olyan komplex szolgáltatás nyújtására van lehetőség a gyógyászati rekreáció, prevenció, és rehabilitáció terén, amely kiválóan egészíti ki a turizmus új igényeit.

A Garden Hotel recepciója

Fotó: Service 4 You

A Huszti kertben elhelyezkedő Garden Hotel Medical & Spa**** mintegy 18 hónap alatt épült fel. Az 52 férőhelyes szálloda saját a la carte étteremmel és kávézóval, valamint wellness centrummal rendelkezik, amelyet a nem szállóvendégek is igénybe vehetnek. A szálloda működtetésében a Service4You vállal szerepet, a beruházással 20 új munkahelyet teremtettek.

A Garden Hotel wellness centruma

Fotó: Service4You

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy a Garden Hotel az egészségturizmus új létesítménye, amely nem csupán regionális szinten szolgálja ki az egyre erősödő igényeket. A S4Y több éves tapasztalatot mondhat magáénak gyógyászattal rendelkező szállodák üzemeltetése terén, amely garantálja a sikeres együttműködést. (x)