Megnyílt a Hotel Moments és a Bistro Fine

Forrás: turizmus.com

 2016. február 29. 19:23

Budapesten, az Andrássy út 8. szám alatt, néhány méterre az Operaháztól, megnyílt a Continental Group legújabb szállodája és annak utcafronti étterme.

A XIX. századi palota másfél évig tartó felújítási munkálatok után fogad vendégeket. A teljes nevén Hotel Moments Budapest igazgatója Kanel Gyula, aki ezt megelőzően két évtizeden át dolgozott a budapesti InterContinentalban, különböző vezető munkakörökben. A négycsillagos szálloda 99 szobával, illetve lakosztállyal, természetes fényes konferenciateremmel és wellness-szolgáltatásokkal várja vendégeit.

 

Ugyancsak megnyílt a szálloda utcafrontos étterme, a Bistro Fine, amely önálló életet él majd, amennyiben nemcsak a büféreggelik, hanem ebédek és vacsorák helyszínéül is szolgálhat, a szállóvendégeken kívül várva a kívülről betérőket. Az étterem – az üzemeltetők szándéka szerint – üzleti ebédek, családi és baráti összejövetelek, borkóstolók, de akár csoportos étkezések helyszíne is lehet. A Bistro Fine koncepciójáért Feke Zoltán executive chef consultant felel, konyhafőnöke Kiripolszki István, aki a Kogart Házból érkezett, igazgatója pedig Spák Rajmond.

 

További információk: www.hotelmomentsbudapest.hu és www.bistrofine.hu

Az étterem koncepciójáért Feke Zoltán executive chef consultant felel, az étterem igazgatója pedig Spák Rajmond.