Megnyílt a Minute Lounge & Bar az Andrássy úton

Forrás: turizmus.com

 2019. december 02. 17:08

Az egykori Schossberger-palota eddig üzletként használt utcafronti részét hozzáigazították a Hotel Moments megjelenéséhez, így jött létre a Minute Lounge & Bar az Andrássy úton.

A műemlékvédelem alatt álló egykori Schossberger-palota többek között moziként, autószalonként és nyugdíjintézetként is funkcionált az elmúlt több mint 100 évben, de lassan visszakapta eredeti fényét.

2016 márciusában megnyitotta kapuit az épületben a Hotel Moments Budapest, valamint a kreatív magyar konyha fogásait kínáló Bistro Fine.

A Continental Grouphoz tartozó négycsillagos szálloda és bisztró felújítása során megőrizték a 19. század végi építészeti stílusjegyeket, amit art deco dizájnnal párosítottak.

Bepillantás a Minute Lounge & Bar hangulatába

Fotó: Minute Lounge & Bar

Most a ház eddig üzletként használt utcafronti részét igazították a hotel megjelenéséhez. Így jött létre az elmúlt hónapok munkájának köszönhetően a Minute Lounge & Bar hangulatát tükröző enteriőr.

Nyolc signature koktél szerepel az itallapon

Fotó: Minute Lounge & Bar

A Minute Lounge & Bar itallapja alapján összesen nyolc signature koktélból választhatunk, de a bár kollégái kérésre egyedi italokat is készítenek vendégeiknek.

Bár a helyszínen alapvetően az alkoholok vannak fókuszban, a snack fogások sem hiányozhatnak az étlapról. Aki pedig különlegességre vágyik, annak a bár ikonikus ételét, az elzászi tarte flambée-t ajánlják.

A snack fogások sem hiányoznak az étlapról

Fotó: Minute Lounge & Bar