Megnyílt a T62 Hotel a hajdani Szikra mozi tömbjében

Forrás: turizmus.com

 2019. december 03. 11:00

A háromcsillagos, 142 szobás T62 Hotel a Nagykörút legújabb találkozóhelyeként aposztrofálja magát.

Ikonikus helyszínen, az egykori Metró, majd Szikra mozi tömbjében, a hajdani Ilkovics vendéglő helyén nyitotta meg kapuit a T62 Hotel az Accent Hotels üzemeltetésében.

A hotel kiváló lokációval rendelkezik, közel fekszik az ismert látványosságokhoz – Bazilika, Operaház, Parlament, Margitsziget, Hősök tere –, ugyanakkor a Váci úti irodaházak is könnyen megközelíthetők. Ebből adódóan az egyéni városnéző turisták ugyanúgy a célcsoport részét képezik, mint a corporate vendégek.

Az átriumos szálloda lobbyjának és bárjának falait Frida Kahlo művészetét idéző,  „urban art” stílusú montázsképek uralják. A szálloda teljes dizájnja ezt a vonalat képviseli, egyszerre könnyed és fiatalos, ugyanakkor – részben az épület klasszikus vonalainak megőrzésével – méltóságteljes és tradicionális is.

Ez a színvonalas, de lendületes és fiatalos stílus valamelyest azt a célt is szolgálja, hogy elsősorban a buliturizmusból már "kinőtt", de fiatal, vagány, 30-50 év közötti közönséget vonzza be. Végignézve a reggelinél, úgy tűnik, ez máris sikerült.

A T62 Hotel „urban art” stílusú lobbyja

Fotó: T62 Hotel

Minden szobában laptop méretű széf és smart TV van Netflix applikációval, a szálloda egész területén ingyenes a wifi. A lobby bár 24 órában elérhető, és egész nap nyitva tart a T62 Shop a lobbyban ital- és snack választékkal és egyedi T62 ajándéktárgyakkal. Ez egyben a szobai minibárkínálatot is kiváltja. A hotel bőséges büféreggeli választékot kínál.

Az üzleti vendégek számára jelenthet vonzerőt az 55 férőhelyes, természetes megvilágítású rendezvényterem state-of-the-art technikával felszerelve. Különlegessége, hogy minden technika egyetlen, laikusok számára is egyszerűen értelmezhető és kezelhető érintőképernyős panelről vezérelhető, így nem kell készenlétben állnia egy technikus kollégának.

A buliturizmusból már "kinőtt", de fiatal, vagány, 30-50 év közötti közönséget célozták meg

Fotó:  T62 Hotel

Bár a szálloda sok tekintetben vastagon beleillik a négycsillagos sávba, üzleti megfontolásból, és néhány nem megváltoztatható, az épület adottságaiból eredő sajátosság miatt háromcsillagosra pozicionálják. Ez akár versenyelőnyt is hozhat a két fő vendégkör, a városlátogatók és a céges vendégek tekintetében.

A szálloda igazgatója Bartos Balázs, aki öt éve dolgozik az Accent Hotels berkein belül. A T62 Hotel előtt szintén az Accent Hotels által üzemeltetett 12 Révay Hotel igazgatói feladatait látta el. Elérhetősége: gm@t62hotel.com.