Megnyílt az abádszalóki Butik Design Rooms

 2014. június 10. 14:32

Június 5-én hivatalosan is megnyílt a Tisza-tó partján a térségben egyedülálló szálláshely, a Butik Design Rooms (butikrooms.com). A megnyitón részt vett többek között Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter és Kovács Mihály, Abádszalók polgármestere is.

Az új szálláshely 6 különböző, egyedi stílusban berendezett szobával várja a vendégeket, a szolgáltatások között medence, szauna, bicikli és segway bérlési lehetőség is elérhető. Az aktív pihenésre vágyó turistáknak nagyon kedvez a tó környéke, és a térség gazdag természeti kincsei. A szálláshely üzemeltetőihez tartozik a Tisza-tavon a Csapcse beach is, amely tulajdonképpen egy vízen úszó VIP stég sok vízi sportolási lehetőséggel (egyedül itt engedélyezett a motorcsónak - Wakesurf, vízisí, AirSUP, Flyboard, motorcsónakázás).

 

A megnyitón a finom grillételek és frissítők elfogyasztása előtt megtekinthették a résztvevők a hat, természet ihlette, különleges és egyedi berendezési tárgyakkal kialakított Madár, Csónak, Tölgy, Jég, Tűz és Víz design szobákat, délután pedig lehetőség nyílt a pár perc sétára található Csapcse Beach meglátogatására is.