Megnyílt az Allure Healthy Hotel Egerben

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 27. 11:42

Az egészségmegőrzést és aktív pihenést előtérbe helyező hotelkomplexum 19 lakosztállyal, éjszakába nyúlóan nyitva tartó edzőteremmel, wellnessrészleggel és bisztróval várja a vendégeket ez év júliusától.

A fejlesztés hozzávetőlegesen 2 milliárd forintos, zöldmezős beruházással valósult meg, állami támogatás nélkül. A négy csillag superior besorolást megcélzó szállodában 4-6 fős lakosztályokat alakítottak ki, és a 19 lakóegységben összesen 92 személyt tudnak elhelyezni. A lakosztályokat egy-egy sportág, sportoló vagy nevezetes sportesemény ihlette, elnevezésükkel a magyar és a nemzetközi sport nagyjai előtt tisztelegnek.

Zöldmezős beruházással épült meg Eger új szállodája

Fotó: Allure Healthy Hotel

A legalább 65 m2 alapterületű lakosztályok kialakításánál a kényelem volt a legfőbb szempont annak érdekében, hogy a vendégek otthon érezzék magukat. Minden lakóegységben nappali, étkező, minikonyha, fürdőszoba, valamint egy vagy két hálószoba található – tájékoztatta szerkesztőségüket a hotel. A nappalik érdekessége a két méter átmérőjű, kerek baldachinos pamlag, amely pihenőhelyként, de extra ágyként is használható 2 fő részére.

A dizájn egyik meghatározó eleme, a ginkgo biloba ebben a szobában a textíliákon és a tapétán köszön vissza

Fotó: Allure Healthy Hotel

Az Allure Healthy az ország egyetlen hotelje, ahol egy 2000 m2-es Cutler Fitness edzőterem áll a vendégek rendelkezésére. A wellnessrészlegben pedig többek között rönkhatású panoráma finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sópihenő, merülőmedence, bel- és kültéri fényterápiás medence élményelemekkel, panoráma napozóterasz, baldachinos pihenőágyak, vitamin- és snackbár található. Itt is és a fitneszteremben is extrém hosszú nyitvatartással várják a vendégeket.

A komplexum wellnessrészlege

Fotó: Allure Healthy Hotel

A hotelkomplexum dizájnjának megálmodója Varró Zoltán Gold Key Awards-díjas dizájner, akinek a nevéhez olyan munkák fűződnek, mint az Aria Hotel Budapest, a Mystery Hotel Budapest vagy a Cascade Resort and Spa Demjénben. A teljes dizájn egyik meghatározó eleme a ginkgo biloba levele, amely szinte minden térben megjelenik.

A bisztró a külső vendégek előtt is nyitva áll

Fotó:  Allure Healthy Hotel / Balogh Tibor

Az Allure magyar tulajdonosa már korábban is jelent volt a szállodapiacon,  érdekeltségébe tartozik a demjéni Hotel Cascade Resort & Spa is.