Megnyílt az Aqua Hotel Kecskemét

Forrás: turizmus.com

 2022. január 31. 18:21

Megnyitotta kapuit Kecskemét legújabb szállodája, az Aqua Hotel. A koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére időben átadott beruházás különlegessége, hogy a fürdőzés élményét a természetes környezettel kombinálva a turizmus több szegmensét is képes kiszolgálni.

A 41 szobás, 84 vendég fogadására képes háromcsillagos szálloda a beruházási koncepció szerint együttműködik a Kecskeméti Fürdővel, így mindkét cég szolgáltatásai bővülhetnek – számol be a szállodanyitásról a hiros.hu portál.

Kecskemét turizmusában komoly szerepe van az üzleti és sportturizmusnak, ez az új vállalkozás ezeken a részterületeken is tökéletesen képes kiszolgálni az igényeket – írják.

Az Aqua Hotel iránti érdeklődést jelzi, hogy a szálloda első hétvégéjén már van olyan nap, amelyen minden szoba tele lesz vendéggel, de az egész hétvégét nézve is 85 százalékos kihasználtsággal indítja első hetét az új szállásadó hely.

A tökéletes pihenést a 21 cm vastag matracokkal ellátott boxspring ágyak is garantálják minden szobában

Fotó: aquahotelkecskemet.hu

Az új hotel széles közönség számára nyújt ideális szolgáltatást: az átutazó üzletemberek és sportolók mellett a turistacsoportoknak is ideális helyszín, nem beszélve a szolgáltatásokról, amiket a fürdővel összefogva kínálnak.

A hotel lakói számára elsősorban reggelit és szálláshelyet biztosítanak, ugyanakkor a szomszédos Kecskeméti Fürdő minden szolgáltatását igénybe tudják venni a vendégek, akik a hotelből – akár egy fürdőköntösben és papucsban is – zárt folyosón tudnak átsétálni a fürdőbe.

A szálloda honlapján a környezet szépségét és nyugalmát így érzékeltetik:

„Szerencsésebb vendégeink még a közeli Benkó Zoltán Szabadidőközpont csendes parkjában, a tó mellett legelésző szarvasokat is megcsodálhatják szobájuk erkélyeiről.”

(Címlapfotó: facebook.com/aquahotelkecskemet/videos)