Megnyílt az első TRIBE márkájú szálloda Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2023. december 14. 14:07

Az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai hotelmárkája, a TRIBE megnyitja első szállodáját Budapesten. Az újonnan épült, az ibis márkával közös dual-branded szálloda a Libertyben, a WING egyedülálló többfunkciós projektjében kap helyet.

Az ibis & TRIBE Budapest Stadium 332 szállodai szobát (a két márka között egyenlő arányban megosztva), különböző F&B szolgáltatásokat, illetve konferencia- és fitneszlétesítményekkel felszerelt komplexumot kínál.

Ez az első újépítésű kombóhotel Magyarországon

Fotó: Accor

Az Accor és a WING, Közép-Európa vezető ingatlanfejlesztő és befektetési csoportja között létrejött menedzsment-megállapodás értelmében a dual-branded – TRIBE és ibis – szálloda tulajdonosa a WING, üzemeltetője pedig az Accor.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt az egyedülálló márkát Közép- és Kelet-Európa egyik kulcsfontosságú piacán is bevezethetjük. A TRIBE modern és városi életmódmárka, amely egyedi koncepciókkal és élményekkel a helyben élőket és az utazókat is megszólítja. Hiszünk abban, hogy a WING és az Accor együttműködésének köszönhetően az új ingatlan nem csupán szálloda lesz, hanem olyan budapesti desztináció, ahol a vendégek vadonatúj vendéglátási élményt tapasztalhatnak meg" – mondta Pauline Oster, az Accor alelnöke, TRIBE Európa és Észak-Afrika.

A szálloda lobbija: a TRIBE márkára jellemző egyedi dizájnnal rendelkező, kényelmes bútorokkal

Fotó: Accor

„A WING Magyarország egyik vezető ingatlanpiaci cégeként elkötelezett a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása mellett.

A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található.

Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővíthetjük az Accorral való sikeres együttműködésünket, a reptéri ibis Styles és a TRIBE Hotel Budapest Airport mellett. Eddig összesen több mint 1000 szállodai szoba került átadásra vagy áll fejlesztés alatt a WING Hotel üzletága által" – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Maximális kényelem és egyedi dizájn jellemzi a TRIBE szobáit

Fotó: Accor

A szálloda egyben a TRIBE premierje is a magyar piacon. 166 szobája maximális kényelmet és a legmodernebb technológiákat ötvözi.

Koncepciójának megfelelően az alsó szinten pezsgő közösségi terek találhatók, a középpontban hangulatos lobbyval és üzleti sarokként is funkcionáló társalgóval.

A szálloda emellett egész nap nyitva tartó à la carte étteremmel, fitneszteremmel, mélygarázzsal és akadálymentesített szobákkal várja a vendégeket. Konferenciaközpontja 200 fő befogadására alkalmas, négy különálló részre osztható, multifunkcionális rendezvényteremmel elérhető. Tavasszal pedig Sky Bar is nyílik az épület tetején.

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely lehetővé teszi a vendégei számára, hogy kortárs terekben éljenek, dolgozzanak és játsszanak.

Kilátás a TRIBE lakosztályából

Fotó: Accor

A TRIBE kilép a megszokott keretek közül, hogy csúcsminőségű élményt nyújtson méltányos áron.

A TRIBE 4 csillagos, középkategóriás szállodáit – élettel teli, stílusos és funkcionális tereikkel – élénknek és ambiciózusnak tervezték. A TRIBE arra összpontosít, ami igazán számít: intelligens, funkcionális, design-orientált szállodák, amelyek mindent megadnak vendégeinknek, amire szükségük van, és semmi olyat, amire nincs.

Az új hotelek Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett helyezkednek el.

Az egyedülálló projektet a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és munkavédelmi előírásoknak megfelelően tervezték, a BREEAM Excellent és az Access4you Gold minősítésekkel összhangban. Az épület A+ kategóriás irodaterei, szállodái és kereskedelmi egységei minden felhasználója kényelmét és praktikus igényeit kiszolgálják.

Elhelyezkedése révén kiváló közlekedési kapcsolatokkal – M3-as metró, 1-es villamos, vonat és távolsági busz – rendelkezik. A szállodák 15 percnyire vannak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, az autópályákhoz pedig az M5 bevezető út biztosít közeli kapcsolatot.