Megnyílt az ibis Styles Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2018. január 10. 13:42

Minden várakozást felülmúl az első közvetlen reptéri kapcsolattal rendelkező szálloda eddigi forgalma - derült ki a mai sajtóbejáráson.

Noah Steinberg, az ingatlanfejlesztő cég vezére a mai szállodabejáráson elmondta, hogy minden korábbi tervüket, elképzelésüket felülmúlja a szálloda első hetének forgalma. Steinberg hangsúlyozta, hogy építészeti és funkcionális szempontból is értéket teremtettek az első közvetlen reptéri kapcsolattal rendelkező szálloda megépítésével.

ibis Styles Budapest Airport Hotel

 

A 145 szobás szálloda, amelynek létrejöttét már régóta várta a turisztikai szakma, az üzleti céllal utazókat és a szabadidős turistákat egyaránt megcélozza.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel a 2-es terminál előtti volt külső parkoló helyszínén, a Market Építő Zrt. kivitelezésében épült fel. Az ötszintes, 5.200 négyzetméteres szálloda belső tereit és 145 szobáját a repülőtér hangulatát idézve és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakították ki.

A szállodát a WING-gel kötött management szerződés alapján az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt.

Nem műanyag - valódi növényekből áll a zöldfal a lobbiban

 

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt, barátságos fogadtatással és szolgáltatásokkal, ahol a vendégek feltöltődhetnek és kaphatnak egy kis helyi ízelítőt az adott városból. A kreativitás és humor a fő ismertetőjelei ezeknek a kényelmes designer szállodáknak, melyekből közel 400 található világszerte.

Fiatalos, derűs hangulatú a lobbi

 

A szálloda várhatóan az átutazó vendégek, a légiforgalmi személyzet, a konferenciaturizmus és az üzleti utak kapcsán hazánkba érkezőutasok igényeit fogja tudni kielégíteni. Számítanak azokra is, akik a kora reggeli indulást megelőző este megérkeznek a repülőtérre, hogy másnap csak kényelmesen átsétálhassanak, és üzletemberekre, akik egy villámlátogatás alkalmával itt bonyolítanák tárgyalásaikat magyarországi partnereikkel.

Ezen túl mindenki más is szívesen látott vendég, akinek kedve támad várakozás közben nyugodt környezetben ebédelni, vacsorázni esetleg egy pohár bort meginni utazás előtt. Ehhez a szálloda vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű, nemzetközi konyhát kínáló étterem és kapcsolódó borbár szolgáltatásait nyújtja. Utóbbi kínálatát tekintve külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a magyar borokat és a magyar ízvilágot is megkóstolhassák a látogatók.

Reggeli, ebéd, vacsora - 24 órában működik a hotel étterme

 

Ezen túl a szolgáltatásokat tekintve a hotelben egy 150 fős, két különálló teremre bontható konferenciaterem található, emellett kisebb szemináriumi termek és exkluzív tárgyalók is várják az üzleti utazókat. Gyermeksarok, a vendégek kikapcsolódását biztosító kényelmes terek és a hotelhez tartozó saját parkoló is a vendégek rendelkezésére áll.

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója a megnyitón kiemelte még, hogy „Magyar vállalatként a WING büszke arra, hogy jelentős értéket tudtunk teremteni Magyarország számára a repülőtéri szállodával a turizmus tekintetében, ezáltal javítva hazánk versenyképességét” – emelte ki Noah Steinberg.

Kollin Gergely, az AccorHotels economy szállodáinak magyarországi üzemeltetési igazgatója elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mi üzemeltetjük Magyarország első közvetlen repülőtéri szállodáját. Az ibis Styles egy ismert és népszerű, innovációt és új szállodai élményeket biztosító nemzetközi márka, mely a legjobb megoldást kínálja vendégeinknek szolgáltatásaival és egyedi kialakításával.”

Fiatalos dizájn fogadja a vendégeket a szobákban

 

A szálloda a 2-es termináltól gyalogos távolságra, mintegy 200 m-re helyezkedik el és egy fedett járda köti össze vele. A szállodában összesen 145 db kétágyas vendégszobája közül 127 db standard szoba (16-19 m2),10 db junior suite (23-24 m2) és 8 db suite (33-34m2).