Megnyílt Etyeken a Duett Pince

Szerző: Pintér Tünde

 2014. augusztus 05. 14:44

Több hónapos próbaüzem után július végétől különleges kóstolóprogramokkal várja a vendégeket a Duett Pince Etyeken. A „Sajt, bor, barátok” szlogennel működő egység 50-120 fős rendezvények megtartására is felkészült.

Az etyeki Kálvária dombnál lévő Duett hétvégenkénti nyitva tartással üzemel, péntek délután és esténként, szombat és vasárnap pedig egész nap várják a vendégeket, 5 fő felett egyéb időpontokban is kinyitnak. Minden fogást helyben készítenek, az alapanyagok tekintetében előnyben részesítik a helyi termékeket.

A szórakozási lehetőségeket péntekenként lemez klub, vasárnap römi klub, valamint petanque pálya gazdagítja. Az 50 fős nagyteremben a családosokra gondolva gyereksarkot alakítottak ki.

Csoportoknak kézműves kekszüzemük termékeiből és saját sajtérlelőjük válogatásából többféle kóstolóprogramot állítottak össze, az édes és sós ízeket etyeki borokkal hangsúlyozva, de alkoholmentes változat is kérhető. Az extra program a 24 hónapos érlelésű sajt és egy palack különleges bor, valamint limitált kiadású keksz és egy palack különleges pezsgő „házasítása”.

 

Fűtött nagytermük 50, szintén fűtött kistermük 20 főig bérelhető, a pinceterem 100 fős rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé. A kerthelyiségben 120 fő a maximális kapacitás.

Mintaboltjukban saját kézműves kekszeik, etyeki borok, érlelt, kemény sajtok, a Gingalló Csokiműhely finomságai, saját lekvárok, dekorációs tárgyak kaphatók.