Megnyílt Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai csúszdája

Forrás: turizmus.com

 2023. január 31. 12:39

Befejeződött a bükfürdői Greenfield Hotel megújulása. A kívül-belül újjászületett szálloda sokféle új szolgáltatással bővítette kínálatát, a vendégek kipróbálhatják Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú szállodai vízi csúszdáját is.

A 207 szobás, 3500 négyzetméteres wellnessrészleggel és golfkomplexummal rendelkező szálloda teljes egészében megújult, immár minden munkálat a végéhez ért.

Az Adventor Hotels által üzemeltetett hotel wellnessrészlegében 20 méteres úszómedence, egy külső és két belső élménymedence, babapancsoló és két termálvizes medence várja a felfrissülni vágyókat. A legújabb kedvenc a december végén átadott 10 méteres toronyból induló, 73,6 méter hosszú csúszda, melynek különlegessége, hogy az év 365 napján használható, hiszen az indulás és a vízbeérkezés is az épületen belül történik.

A közel 74 méter hosszú vízi csúszda különlegessége, hogy az év 365 napján használható

Fotó: Greenfield Hotel Golf & Spa

Az uszodatér felett kialakítottak a 16 éven felüli vendégek számára egy új, exkluzív pihenőgalériát is, ahová el lehet vonulni, ha valaki nyugodtabb környezetben szeretne relaxálni. Megújult a szálloda hatalmas szaunavilága is, ahol garantált, hogy mindenki megtalálja a hangulatához illő szaunatípust, hőfokot.

A 25 fő befogadásáig maximalizált Spa & Harmony exkluzív wellnessrészlegen olyan különlegességeket lehet kipróbálni, mint például az egészségmegőrző hatású kőszauna, a nem mindennapi spa-mozi, az ellazító pezsgőfürdő, valamint a napozószoba. Utóbbiban igazán különleges élményben lehet része a vendégeknek: végigkövethetnek egy napfelkeltétől naplementéig tartó ciklust fél óra leforgása alatt.

A megújult szaunavilág

Fotó: Greenfield Hotel Golf & Spa

Az újjászületés részeként a kisgyermekes családok és az aktív pihenést kedvelők számára kialakították a Chill & Fun Clubot. A modern játékok szerelmeseinek igazán nagy élmény lehet a golf- és multisport szimulátor. Azok sem fognak unatkozni, akik inkább a hagyományos játékokat szeretik, hiszen a repertoárban megtalálható még a csocsó, a bowling, a biliárd és a darts is.