Megnyílt Rio de Janeiro ikonikus szállodája

Forrás: turizmus.com

 2017. január 10. 11:33

A Havas Creative Tours budapesti marketing képviselete tájékoztatása szerint megnyílt Rio de Janeiro ikonikus luxus szállodája, a Hotel Gran Melia National, a korábbi National Szálló immár húsz éve bezárt épületének átépítésével.

A Rio Sao Conrado városrészében található szállodát a híres építész,  Oscar Niemeyer,  Brazília város főépítésze  tervezte. A hivatalos megnyitóra áprilisban kerül sor.

A 34 emeletes 5 csillagos avantgárd luxus szálloda  150.000 négyzetméter területet foglal el  413 szobával, 3 exkluzív bárral és két étteremmel. A szobák részben a tengerre illetve a hegyekre néznek.

A nagyméretű kongresszusi központ megnyitása 2018-ra várható.

 

A tengerre néző lélegzetelállító kilátást nyújtó teraszon vannak  az úszómedencék. Trópusi kert, fintesz központ és a Clarin Spa szolgálják a vendégek kényelmét.

A Gran Melia National a város egyetlen olyan szállodája, mely helikopter leszállóhellyel büszkélkedhet. A ház kedvező elhelyezkedésének köszönhetően Rio mindkét repülőtere jól megközelíthető.

A jónevű Melia szállodalánc tulajdonában lévő National a luxus igények kielégítését célozta meg. A tulajdonosok jó kihasználtságra számítanak annak ellenére, hogy a Futball  VB és a Olimpia jócskán megnövelte a riói szállodai kapacitást. A Gran Melia Nationalba már foglalhatók szobák  a Havas Creative Tourson keresztül is.