Megnyitó Szovátán

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 14. 16:07

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda idén nyáron újra megnyitotta kapuit. Hivatalos megnyitóján, szeptember 12-én a szakmának is bemutatkozott.

A több mint 7 millió eurós befektetés során a korábban 2* besorolású Bradet szálloda Szováta legmodernebb és egyben legújabb szállodájává változott; a felújításnak köszönhetően bekerült a 4* superior, azaz a luxus szállodák kategóriájába.

 

A stresszoldásra kiválóan alkalmas szálloda, a "No stress, balance your life", azaz "Semmi stressz, élj kiegyensúlyozott életet" üzenetet tűzte ki mottójául és ezzel Románia azon kevés szállodái közé tartozik, ahol antistressz csomagokat értékesítenek (test és lélek terápia), a testi és lelki egyensúly visszanyerése érdekében. A nyári hónapokban, a relaxáló-ellazító hatást segíti a Medve-tavi sós vízi fürdőzés - Európa egyetlen heliotermikus tava különlegesen egyedi élményt nyújt az itt megszálló vendégeknek.

A szálloda 5 apartmanját és 88 szobáját a mai kor kényelmi elvárásainak megfelelően szerelték fel. A szobák felszereltségének elengedhetetlen kelléke a légkondicionáló berendezés, amely minden apartmanban és szobában, illetve az étteremben és a közös terekben egyaránt megtalálható. Az ingyenes wi-fi internet a szobákból és közös terekből egyaránt elérhető. Minden szoba és apartman rendelkezik erkéllyel, minibárral, tükör mögé rejtett televízió készülékekkel, széffel és modern luxus bútorzattal.

A Magnólia étteremben a szálloda vendégei megízlelhetik az erdélyi és nemzetközi gasztronómia csodáit, az Orchidea kávézó- és lobbi bárban pedig egy finom kávé mellett múlathatják az időt.

A szálloda büszkesége a Margaréta konferencia és rendezvényterem, amely a legmodernebb műszaki és kényelmi felszereltséggel rendelkezik és akár 500 fő befogadására is képes.

A wellness- és gyógyszolgáltatásokat a szálloda vendégeinek a szomszédos Danubius Health Spa Resort Sovata szálloda wellness- és gyógyrészlege biztosítja, amelyhez a két szálloda közötti fűtött összekötő folyosón keresztül lehet eljutni. A Danubius Health Spa részlegen a vendégek a következő kezeléseket vehetik igénybe: iszappakolások, nőgyógyászati kezelések, pszoriázis kezelések, sósvizű fürdők, inhalációs- és elektroterápiás kezelések, míg a wellness részlegen kényeztető jakuzzi fürdők, sós és édesvizű medencék, szaunák, illetve egy szépségszalon várja a szálloda vendégeit.

Az adottságai, szolgáltatásai valamint az itt kínált programok által, a szálloda elsősorban a minőségi elvárásokkal rendelkező vendégeket célozza meg, úgy a szabadidős, mint a business és corporate szegmensben.

A Danubius Health Spa Resort Bradet stresszoldó és stresszkezelő szállodaként történő piaci pozícionálását az Antistressz gyógycsomag erősíti. Ezenkívül a szálloda profilját egyéb események és programok is segítik kihangsúlyozni, melyek célja a stressz csökkentése és az általa okozott tünetek enyhítése – például a „digitális méregtelenítés", a dohányzás-ellenes programok vagy a  mindfulness események.

 

Az antistressz csomag 7 napos tartózkodásra épül és 3 komponensből áll: relaxálás, rehabilitáció és antistressz tanácsadás szakértő segítségével (pszichológus).

A hivatalos megnyitón ünnepségen részt vett George Constantin Brezoi államtitkár, Péter Ferenc, Szováta polgármestere valamint a Danubius Hotels Group képviselői: Deák Imre, a Danubius Hotels Group vezérigazgatója, Fülöp Nagy János, a szovátai Balneoclimaterica RT vezérigazgatója, Andrei Rusu a Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda igazgatója, illetve egyéb helyi hatóságok képviselői.