Megnyitott a négycsillagos Impulso Fashion Hotel Budapesten – fotók

Forrás: turizmus.com

 2021. június 02. 12:51

A Mellow Mood Hotels szállodalánc legújabb tagja június 1-jén nyitotta meg kapuit. Az Impulso Fashion Hotelben Budapest ikonikus motívumai köszönnek vissza, találkozhatunk a főváros hídjaival, a múlt századot idéző, neonfényekben úszó városképpel, vagy a kávéházi kultúrával.

A Blaha Lujza tér közelében, a Népszínház utcában megnyílt Impulso Fashion Hotel 142, más fővárosi szállodákkal összehasonlítva kifejezetten tágas és kényelmes szobát kínál.

Központi elhelyezkedése miatt a szálloda jó választás lehet Budapest felfedezéséhez

Fotó: Impulso Fashion Hotel

A hat különböző szobatípus létrehozásával az volt a cél, hogy minden vendégigénynek megfeleljenek, a családosokra és a nagyobb baráti társaságokra való tekintettel összenyitható, connecting szobatípust is is kialakítottak. A házhoz tartozó parkoló megkönnyíti az autóval érkezők utazását.

Hat különböző szobatípust alakítottak ki

A családdal érkező vendégek igényeire is gondoltak

Fotó: Impulso Fashion Hotel

Az Impulsóban élénk színek és kifejezetten nagy terek dominálnak, miközben a hangulat barátságos és hívogató marad. Az emeleteken visszaköszönő különböző budapesti motívumok azért is érdekesek, mert egy-egy visszatérő vendég más és más szállodai szobákkal, dekorációval találkozhat utazásai során.

A szállodában a vendégek számára reggeli és igény szerint félpanzió elérhető, valamint egy éjjel-nappal működő bár is található a lobbyban.

A szállodában élénk színek és nagy terek dominálnak

Fotó: Impulso Fashion Hotel

„Leírhatatlan érzés volt számunkra, amikor kedd reggel elfordítottuk a kulcsot és megnyitottuk a szállodát! Nagyon régóta vártunk és vágytunk erre a pillanatra, sok munka van mögöttünk. A koronavírus miatt a vártnál tovább álltunk a startvonalon, most viszont minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk vendégeink számára" – osztotta meg a nyitással kapcsolatos érzéseit Veégh Máté, az Impulso Fashion Hotel szállodaigazgatója.