Szállodát nyitott Macedóniában az Orbis Hotel Group

Forrás: turizmus.com

 2018. május 18. 12:57

Vezető állami tisztségviselők és nagykövetek jelenlétében, május 10-én hivatalosan is megnyílt az első Accor szálloda Macedóniában, Tetovo központjában.

A Mercure Tetovo a város központjában található egy modern 13 meletes épületben, melyben 101 kényelmes és tágas szoba található. A komplexum tökéletes lokációval rendelkezik, a legmagasabb szintű szállodai szolgáltatásokat és széles gasztronómiai választékot kínál. A szállodát az Orbis Hotel Group helyi partnerével, a tulajdonos és beruházó Renova DOO-val franchise megállapodás keretében nyitotta meg.

A szálloda standard, superior, deluxe és family szobákat, ingyenes internetet, valamint 200 fő befogadására is alkalmas konferenciaközpontot kínál vendégeinek a legújabb audiovizuális berendezésekkel. A hotel egyik előnye a „Malabana” étterem, melynek a konyhája a legjobb nemzetközi fogásokat és helyi jellegzetességeket ötvözi tökéletes, kizárólag helyi organikus alapanyagokat használva.

Mercure Tetovo

Fotó: Orbis

„Különösen boldoggá tesz minket ma este, hogy kitárhatjuk a szállodánk kapuit és egy olyan történetet kezdhetünk el, aminek mind részesei lehetünk. Az emberek, amikor utaznak, szeretnék megtartani az otthoni rutinjaikat. A szobáink úgy lettek kialakítva, hogy a vendégek otthon érezzék magukat, azonnal, amint megérkeznek, függetlenül attól, hogy hónapokig, vagy csak pár napig maradnak. Csapatunk állandóan a rendelkezésükre áll és örömmel segítenek felfedezni Macedónia helyi szépségeit. Ez a befektetés az egyik legnagyobb Nyugat-Macedóniában és mindent el fogunk követni, hogy promotáljuk a turizmust az ország ezen részén, köszönhetően a Shar Planina-nak és környezetének, ami hihetetlen lehetőségeket jelent” – nyilatkozta Sefki Idrizi, a Mercure Tetovo szálloda tulajdonosa és beruházója.
„Az Orbis Hotel Group Kelet-Európa vezető szállodaüzemeltetője 127 szállodával, az AccorHotels stratégiai partnere és valamennyi márkájának kizárólagos képviselője a régióban. Örömmel ünnepeljük a legújabb nemzetközi szállodamárka megérkezését Macedóniába. A Mercure Tetovo megnyitásával megerősítjük azon ambíciónkat, hogy tovább fejlesszük szállodahálózatunkat a régióban, elsősorban megbízható helyi partnerekkel együttműködésben” – nyilatkozta Irek Weglowski, az Orbis Hotel Group Igazgatótanácsának alelnöke. 
A Mercure márkával az AccorHotels olyan szállodákat ajánl, melyek mind különböző helyi inspirációt hordoznak. A Mercure az egyetlen olyan midscale szállodamárka, mely a nemzetközi szállodalánc erősségét kombinálja a komoly minőség iránti elkötelezettséggel és olyan otthonos élménnyel a szállodákban, melyeknek gyökerei a helyi közösségben vannak. A Mercure szállodákat lelkes csapatok menedzselik és üzleti, valamint szabadidős utazókat egyaránt várnak a világ 58 országában, 750 szállodában.