Megnyitotta első szállodáját a B&B lánc Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 29. 10:20

B&B hotellé alakították át a hajdani Angyal Irodaház Dunára néző, panorámás épületét. A 214 szobás ultramodern szállodát számtalan okosfunkcióval szerelték fel: szupergyors wifi, chromecast smart TV-k és négy elektromosautó-töltőállomás szolgálja a vendégek kényelmét.

A Duna partján, a Petőfi híd közvetlen szomszédságában, a Gellért-hegyre nyíló panorámás kilátással nyitott meg a B&B Hotel Budapest City, amely a B&B hotellánc első magyarországi szállodája. Az 1989-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 580 szállodát üzemeltet 14 különböző országban – közölte a szállodalánc.

Valerio Duchini, a B&B Hotels Olaszország, Szlovénia és Magyarország elnöke és vezérigazgatója a megnyitón arról beszélt, céljuk, hogy olyan innovatív szállodai szolgáltatást nyújtsanak az üzleti és magáncélú vendégeik számára, amely ötvözi a modern dizájnt, a vonzó árakat és a magas színvonalú szolgáltatásokat. "Budapest olyan stratégiai állomás számunkra, amely köszönhetően kiváló történelmi, kulturális, gasztronómiai és termálvízi örökségének népszerű turisztikai úti cél" – mondta.

bbhotels

Az 1989-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 580 szállodát üzemeltet 14 különböző országban

Fotó: B&B Hotel Budapest City

A B&B Hotels Italia a Wing Zrt.-re, Magyarország legnagyobb ingatlanfejlesztő csoportjára támaszkodott az új B&B Hotel Budapest City fejlesztésében.

„Küldetésünk a Budapest arculatát meghatározó építészeti örökség megőrzése, új, gazdasági és közösségi szempontból egyaránt hasznos funkcióval való megtöltése. Célunk, hogy magas minőségű, értékálló és funkcionális hoteleket hozzunk létre, amelyek hozzájárulnak Magyarország turizmusának felvirágoztatásához” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A B&B Hotels Budapest City okoshotelként nyitja meg kapuit és megannyi szolgáltatást kínál a vendégeinek. A hotel privát fitneszteremmel is rendelkezik, a rooftop terasza pedig bámulatos panorámát nyújt az egész városra.

Az üzleti útra érkezőknek lehetőségük van meetingek, tréningek és továbbképzések szervezésére is a szálloda húsz fős konferenciaszobáiban.

bbhotels

A szálloda rooftop terasza bámulatos panorámát nyújt az egész városra

Fotó: B&B Hotel Budapest City

A szálloda tervezésekor gondosan ügyeltek arra is, hogy színes, vidám, fiatalos légkört teremtsenek. A lobbiban egy egyedi 3D unikornis és  kandalló fogadja a vendégeket. A szobákban modern Budapest-grafikákat helyeztek el, a szőnyegen pedig Budapest térképe jelenik meg művészileg ábrázolva.