Megoldás minden kihívásra: kiváló eredmények az iCombi-tartozékokkal

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 05. 13:23

A Rational eredeti tartozékaival a konyhai szakemberek kiemelkedő és egyenletes eredményeket érhetnek el a megjelenés, az íz és a minőség tekintetében.

Az íz önmagában már régóta nem elég – manapság az ételeknek egészségesnek, táplálónak és hibátlannak kell lenniük. Ezek az új értékelési kritériumok. Amit az egyik ember lát, azt a másik is meg akarja szerezni, pontosan ugyanolyan minőségben és megjelenésben. Nem jelent nagy kihívást azok számára, akik a Rational iCombi Pro-jával dolgoznak. Mivel az eredeti kiegészítőkkel kombinálva a hús megkapja páratlan steakhouse mintáját, a röszti és a tortilla mindig egyforma, a hasáb pedig szinte zsiradék nélkül – és minden töltéssel megbízhatóan – elkészíthető.

Egységes csíkozással grillezhetők a húsok, zöldségek, halak

Fotó: Rational

„A kétoldalas kiegészítők különösen praktikusak és sokoldalúak” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. „Ha zöldséget, halat vagy húst akarok klasszikus grillcsíkokkal vagy eredeti amerikai steakhouse mintákkal, akkor a kereszt- és csíkos grillrács jöhet szóba. A grill- és pizzatányér viszont finom mintákat hoz létre az egyik oldalon, és simát a másik oldalon, ami pedig tökéletes pizzához, tortákhoz és kenyérhez." Mindkét tartozék kiváló főzési eredményt garantál, mert kifejezetten a Rational számára kifejlesztett TriLax bevonat ideális hővezető képességet biztosít, és támogatja a barnulást akár 300 Celsius fokon.

Ha a termék méretének is egységesnek kell lennie, a szakemberek a Multibakerhez fordulnak. Az integrált kerek formákban például tükörtojás, omlett, röszti vagy tortilla tökéletesen adagolható, és az eredmény mindig ugyanolyan lesz.

Az iCombi Pro kiegészítői egyenletes megjelenést, ízt és minőséget garantálnak

Fotó: Rational

Ha viszont nagy mennyiségű halrudat vagy sült krumplit szeretne elkészíteni, a legjobb, ha ezt a CombiFry-ban csinálja – és ropogósra sikerül extra étolaj hozzáadása nélkül. „A zsírmegtakarításnak köszönhetően a sült krumpli például akár 40 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy hagyományos olajsütőben elkészítve” – magyarázza Szekeres Tibor.

A Rational iCombi Pro készülékeivel nem kihívás a kiváló minőségű ételek elkészítése

Fotó: Rational

A Rational eredeti tartozékaival a konyhai szakemberek kiemelkedő és egyenletes eredményeket érhetnek el a megjelenés, az íz és a minőség tekintetében. További információk, kiegészítő tartozékok és teljesítmény-összehasonlítások a rational-online.com oldalon találhatók.


Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

 

Kapcsolat:
RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)