Megszépültek és megnőttek a szobák a Silvanusban

Forrás: turizmus.com

 2015. június 01. 18:33

A visegrádi Hotel Silvanusban**** június közepére befejeződik az első és második emeleten lévő szobák teljes felújítása. A 300 millió forintos beruházás keretében 70 lakóegység születik újjá.

A szobák korábbi mérete nem felelt meg a mai kor elvárásainak, ezért alapterületüket 22-23 négyzetméterre növelték, berendezésüket újragondolták.

 

A légkondicionált szobákba vadonatúj bútorzat került, emelt ágyakkal, modern olvasólámpával, két kényelmes fotellel, új minibárrendszerrel, vízforralóval, tea- és kávébekészítéssel. A falon elhelyezett LCD-televízión 51 különböző csatorna fogható. A kínálatban standard prémium kategóriaként megjelenő lakóegységek új, divatos fürdőszobát kaptak, belépve üvegajtót csukhatnak magukra a vendégek. A Dunára néző lakóegységekhez kényelmes terasz, az erdő felőli oldalon találhatókhoz franciaerkély tartozik.

 

Lantos Árpád szállodaigazgató szerkesztőségünknek elmondta: a ház négy régi apartmanjának felújítását június közepére hagyták, s további felújításokat terveznek. A fejlesztések nyomán a Hotelstars Union rendszerében esedékessé váló újraminősítés során a mostani négy csillaggal szemben a négy csillag superior kategóriát fogja megcélozni a Silvanus.

További információk a Silvanus újdonságairól a június Turizmus Panoráma magazinban olvashatók majd.