Megszületett az Optimum Hotels

Forrás: turizmus.com

 2016. április 14. 15:17

A Service4You az utóbbi évek folyamatos fejlődése révén, a korábban már bejelentett portfólió bővítése és tisztítása kapcsán megalkotta az Optimum Hotels márkanevet, így az általuk üzemeltetett hazai és immáron horvátországi szállodák ezt követően együtt és mégis önálló felületen lesznek elérhetők.

Már rég óta váratott magára ez a lépés - mondta Boldizsár Zoltán, a Service4you társtulajdonosa, hiszen egy meglehetősen szerteágazó portfólióban a standardizálások, a vendégigényeknek való megfelelés lehetősége nem volt biztosított. A mostani lépésükkel összhangban önálló felületen, a s4yhotels.hu oldalon jelennek meg a négycsillagos létesítményeik, míg az idényszállodák, vendégházak az optimumhotels.hu foglalási portálon érhetők el. A két felület közötti átjárás biztosított.

Klemm Balázs ügyvezető, a Service4You társtulajdonosa hozzátette: ez a tevékenység optimalizálás a cégcsoport azon elképzeléseit vetíti előre, hogy ne csupán az értékesítésben és a marketing eszközök egyre hatékonyabb alkalmazásában egységesítsenek, hanem vendégeiknek standardizált szolgáltatásokat nyújtsanak szállodáikban úgy és oly módon, hogy az egyes vendégkörök támasztotta igényekre gyorsan és hatékonyan reagáljanak.

A nemrég átalakított S4Y Club törzsvendég program kedvező fogadtatásra talált vendégeik között.  Ennek jele, hogy számos javaslattal, ötlettel álltak elő a törzsvendégek és a most frissen csatlakozó szállóvendégek egyaránt, amelyek közül többet is a fejlesztési folyamat részeként, rendszerbe integráltak.

Május 13-án megnyitják első nyári idényszállodájukat, a siófoki Hotel Nostrát, és napokon belül jelentkeznek második zalakarosi létesítményükkel, a Hotel Forrással*** kapcsolatban