Megszűnt a Mirage Fashion Hotel

Forrás: turizmus.com

 2016. február 15. 12:45

A Mirage Fashion Hotel pénteken, 2016. február 12-én végleg bezárta kapuit. A szálloda a Mellow Mood Hotels Fashion brandjének tagjaként 3 sikeres és eredményes évet tudhat maga mögött.

A cégcsoport, amely már a korábbi Délibáb Hotel működtetéséért is felelős volt, 2012 végén az épület teljes átalakítása után, annak tulajdonosával egyetértésben, a saját sztenderdjei és elképzelése szerint alakította ki a házat, amelynek üzemeltetésével is megbízták. Az épület ez év elején eladásra került, így megszűnt a Mellow Mood Hotels bérleti szerződése is. Az új tulajdonos más profilú, egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos vállalkozás kialakítása céljából vásárolta meg az ingatlant. A vendégeket a Mellow Mood Hotels más 4 csillagos szállodáiba helyezik át és a szálloda összes munkatársa folytathatja munkáját a cégcsoportnál.

 

Számos díjat, köztük a vendégvisszajelzéseken alapuló és legértékesebbnek számító elismeréseket is magáénak tudhatja a szálloda. Fennállása 3 éve alatt nagyon sok elégedett partner és vendég fordult meg a falak között és élvezte a Mellow Mood Hotels Fashion brand által nyújtott vendégközpontú és kiváló minőségű szolgáltatásokat.

A Mellow Mood Hotels tulajdonosai, Awad Zuhair és HamdanSameer, valamint a cégcsoport és a szálloda menedzsmentje és munkatársai egyaránt büszkék az elért eredményekre, köszönik az elmúlt évek kiváló együttműködését a szakmai és egyéb partnereiknek és töretlen lelkesedéssel folytatják sikeres tevékenységüket a Mellow Mood Hotels 13 szállodájában.