Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Forrás: turizmus.com

 2015. május 03. 11:25

Eredményes és mozgalmas évet zárt az MVI. A napokban tartott közgyűlésen Kovács László elnök beszámolt a 2014-ben történt eseményekről és elért eredményekről, és a Közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2014. év pénzügyi beszámolóját, melyet korábban a Felügyelő Bizottság is jóváhagyott.

Az MVI-től kapott gyorstájékoztató szerint ismertették és elfogadták a 2015-ös évi költségvetési és cselekvési tervet is. Az MVI tevékenységében az alábbi aktuális problémák megoldására helyezi a hangsúlyt: oktatás, szakoktatás fejlesztése, EKAER rendelet problematikája, pénztárrovancs - borravaló kérdésének kezelése, reprezentációs adó, Artisjus jogdíjak, egyszerűbb adminisztráció.

 

Az év legfontosabb eseményei a következők lesznek: soproni tájékoztató fórum (május), Szakács Ifjúsági Verseny támogatása (májusban a hazai, majd szeptemberben a világbajnokság), Gasztrotúra szervezése Ausztriába a Coninvest céggel együttműködve (október), Gundel Károly - díjátadó díszebéd (november), Gundel János halálának 100. évfordulója alkalmából emléktábla avatás (december).