Megújul az Azúr

Forrás: turizmus.com

 2015. május 12. 18:17

A Hotel Azúrban számos megújulási folyamat indult el Polgár András vezérigazgató irányítása alatt, közel egy évvel ezelőtt. Megújult a szálloda Korinthosz éttermének büfépult rendszere, attraktív tálalóeszközökkel gazdagodtak és új, frissebb irányokba indult el a gasztronómiai szortiment is.

A több lépcsőben megvalósuló, jövőbe mutató megújulási program újabb meghatározó állomáshoz érkezett. A hotel teljes lobby területe új designt kap, szín-, burkolat-, valamint fény- és hangulatvilágában is új, impozáns környezet várja majd a vendégeket júniustól. A szálloda Riva bárja is a lobbyban kap majd helyet és meghatározó eleme lesz a vendégbarát közösségi térnek legyen szó szabadidős céllal érkezőkről, vagy üzleti utazókról. Kellemes, könnyed tapas jellegű kínálattal is frissül a kínálat ezzel párhuzamosan.

 

A családbarát szolgáltatások további erősítése érdekében újabb fix helyet kapnak a gyerekszolgáltatások és az animációs programok, korosztályonként is elkülönítve a programokat a jövőben. A nyártól pedig új taggal is bővül a szálloda csapata egy kabalafigura személyében. A jövőben a gyermekbarát szolgáltatásokat e köré építi fel a szálloda.

 

A kert is szó szerint kivirágzik, közel 12.000 színes növénnyel gazdagodik a szálloda most is impozáns parkja. Mindezzel párhuzamosan továbbra is nagy hangsúlyt fektet a menedzsment a szolgáltatási élmény folyamatos fejlesztésére. Számos vendégélmény-javító intézkedés és személyzeti képzés zajlik a háttérben folyamatosan, ezek eredményeit a közelmúltban elnyert díjak és a vendégvisszajelzések is bizonyítják.

 

A folyamat nem áll meg itt, hamarosan újabb hírekkel jelentkezik a hotel. Aktualitások és bővebb információk: www.hotelazur.hu