Megújult a Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Forrás: turizmus.com

 2018. július 05. 13:31

Mint ahogy korábban már megírtuk, az egymilliárd forintot meghaladó beruházás keretében átépítették a lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót és a vendéglátó egységeket.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a margitszigeti szálloda fejlesztése mérföldkőhöz érkezett. Sütő Kata belsőépítész tervei nyomán a hotel belső terei teljesen új arculatot nyertek természetközeli színekkel, modern, kényelmes bútorokkal. A túlnyomórészt üvegfelületekkel határolt hallba belépve épületen belül is a zöld margitszigeti környezetben érezhetjük magukat. A recepciós pult hátterét adó üvegfal a Japánkert különleges növényzetére enged rálátni.

A megújult lobby

Fotó: turizmus.com

A májusban lezárult második ütemben a Kamilla Presszó helyén négy multifunkciós, természetes fényű különterem épült beépített technikával, variálható méretekkel, így immár összesen 11 korszerű, természetes színvilágban megálmodott konferenciaterem kínálkozik a különféle rendezvények befogadására. A szállodában folyó rendezvényekről digitális rendezvény információs rendszer segít tájékozódni. Az egykori Boróka Bár helyén bisztró jellegű étterem fogadja a vendégeket.

Az egyik újonnan kialakított konferenciaterem

Fotó: turizmus.com

A régi gyógyászati recepció kényelmes vendég váróvá alakult, és a gyógyászati részlegek vendégei illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítottak ki a Nagyrét felől.

Az új spa-recepció

Fotó: turizmus.com