Megújult a Fabian Clinic

 2014. január 23. 13:00

A Fabian Medical & Anti-Aging Clinic megújulva teljes kapacitással fogadja a pacienseket, mivel a közelmúltban történt tulajdonosváltás lehetővé tette mind az általános orvoslás, mind az anti-aging medicina terén nyújtható szolgáltatások bővítését, fejlesztését.

A klinika már a szakorvosi rendelések és egynapos sebészet teljes palettáját lefedi, minden olyan egészségügyi ellátást biztosít, amit Nyugat-Európában, vagy az Egyesült Államokban a hasonló profilú intézmények ajánlanak.

Dr. Fábián Emília orvos-igazgató elmondta, hogy a klinika a tevékenysége során egyre nagyobb hangsúlyt helyez  az egészségügyi turizmusra. A klinika szolgáltatásai iránt egyre nagyobb a kereslet az orosz piacon, éppen ezért a szolgáltatásokat is ilyen irányba bővítik. Egyre több utazási irodával is igyekeznek kapcsolatokat építeni, hogy ezzel is sikeresen bekapcsolódjanak az egészségügyi turizmus vérkeringésébe.

A klinika komplex orvoslást biztosít. Specialitása a különleges anti-aging medicina terápia, ami jelenleg egyedülálló Magyarországon. A módszer lényege, hogy az emberi szervezet által termelt hormonvegyületekkel megegyező, vagyis bioazonos szereket használnak a terápiák során. Ennek eredménye, hogy élettani dózisban alkalmazva, mellékhatások nélkül tartja egyensúlyban a szervezetet és lassítja az öregedési folyamatot. A klinika paciensei nem kizárólag a nők, hiszen a módszer mindkét nem számára biztosítja a szervezet egészséges működését, állóképességet és a jó fizikai- és szellemi kondíciót.

 

Ezzel párhuzamosan komplex teljes körű szakorvosi ellátás társul (33 szakterületen) például: endokrinológia, immunológia, diabetológia, allergológia,  kardiológia. Megtalálhatóak a legkorszerűbb lézeres fül- orr – gégészeti műtétek, rádiófrekvenciás visszérsebészet, urológia, nőgyógyászat, és proktológia is.

Újdonság például az endolézeres oxigenizáló terápia, valamint az immunerősítő vitamin -és ásványi anyag infúziók. A belső megújító terápiákat az esztétikai bőrgyógyászati és plasztikai korrekciós beavatkozások is támogatják.

A magánklinika a MOM Park legfelső szintjén található.

További információ: www.fabianclinic.hu (x)