Megújult a harkányi fürdő honlapja

 2014. július 06. 14:41

Teljesen átalakult a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő internetes portálja. A stílusában, szerkezetében és tartalmában is a legújabb szakmai trendeket követő weboldal július első napjaitól érhető el.

Kellemes meglepetés érte azokat, akik július elején a harkanyfurdo.hu-ra kattintottak. A régi, megszokott, hagyományos felület helyén ugyanis egy vadonatúj, minden igényt kielégítő weboldallal találták magukat szembe. A régi cseréjére a látogatók megváltozó igényei és elvárásai miatt volt szükség. Úgy kellett modernebb, színesebb és látványosabb oldalt létrehozni, hogy egyúttal könnyebben áttekinthető is legyen, amelyen a fürdő rendkívül sokszínű látogatói tömegéből bárki néhány kattintással megtalálja a számára szükséges információkat.

 

Az oldal természetesen a fürdő fő vonzerejére, az európai hírű gyógyvízre fókuszál. Ezért a tervezéskor használt grafikai eszközök is a vizet idézik, a kék különböző, egymáshoz illeszkedő árnyalataival és számos helyen feltűnő stilizált vízcseppekkel teremtve meg a színek és formák esztétikai harmóniáját.

Kellő hangsúlyt kapott természetesen a praktikum is: azonnal szembeötlő, jól elkülönülő és egyértelműen tagolt menüsor könnyíti meg az információkeresést, amellyel így bármely korosztály játszva boldogul.

 

A harkanyfurdo.hu egyelőre magyar, angol és német nyelven érhető el. De a fejlesztők természetesen gondoltak a szép számú kelet-európai vendégre és érdeklődőre is, így néhány héten belül csehül, horvátul és oroszul is olvashatóak lesznek a gyógyfürdőről szóló információk.