Megújult a Hotel Museum Budapest

Forrás: turizmus.com

 2015. június 30. 13:42

Új köntösben fogadja mostantól a vendégeket a Trefort utcai, korábban a Mercure brandhez tartozó Hotel Museum Budapest. A bő három hónapos felújítási munkálatok szinte a teljes házat érintették.

Első lépésben teljes WIFI rekonstrukciót hajtottak végre, hogy a vendégek megelégedésére a továbbra is ingyenes szolgáltatást magasabb színvonalon tudják biztosítani. Ezután következett a bár teljes design váltása, egyben költözése a félemeleti szintről a lobbyba, ezáltal sokkal kényelmesebb és vendégközpontúbb lett a szolgáltatás.

 

A  projekt a wellness, illetve a recepció átépítésével,  arculatváltásával folytatódott, kiegészítve a bejárat stukkóinak rekonstrukciójával - ezzel is kihangsúlyozva  a több mint 120 éves épület értékét.

 

Március végén kezdődött el a 2000-ben megnyílt eredeti hotelépület, a Prónay Palota 54 szobájának felújítása (festés, fürdőszoba felújítás, új bútorok, új világítás) és a folyosók hangulatváltása. A 2008-ban megnyílt századfordulós épület 50 szobájáról sem feledkeztek meg, itt kisebb felújítások valósultak meg, mint a szobák és a folyosók festése, fürdőszobák és légkondicionálók felújítása.

 

Az elmúlt fél évben a személyzet is tréningek sorával forrt igazi vendégcentrikus csapattá. Mindezek eredményeképpen büszkék rá, hogy 2015-ben elnyerték a Tripadvisor  „Kiválósági tanúsítvány 2015 évi nyertese " címet.

A szolgáltatásokat illetően fontos megemlíteni, hogy annak ellenére, hogy a szállodában csak reggelit biztosítanak, a főétkezéseket (csak csoportok részére) helyben is meg tudják oldani az évek óta velük dolgozó catering csapattal.

 

Bár a szállodában a vendégkört illetően az egyéni vendégek dominálnak, szívesen fogadnak kisebb csoportokat is, amelyek autóbusszal meg tudják közelíteni a szállodát a ki- és beszállás  idejére.