Megújult a Kempinski hűségprogramja

Forrás: turizmus.com

 2017. október 09. 17:30

Még több előnyhöz és sokkal személyre szabottabb élményhez juthatnak a Kempinski Discovery hűségprogramban résztvevői. A megújult program nemcsak a Kempinski szállodáiban, de azon túl is díjazza törzsvendégeit.

A Kempinski Discovery programba belépők olyan azonnali előnyökhöz jutnak, mint például magasabb szobakategória, kései kijelentkezés, korai érkezés, éttermi kedvezmény, személyre szabott ételek, komornyikszolgáltatás, emellett pedig elsőként értesülnek a Kempinski exkluzív ajánlatairól.

A hűségprogram legmagasabb szintjén a vendégek jogosultak a Kempinski privát concierge szolgáltatására, mely olyan egyedi előnyökkel jár, mint betekintési lehetőség a desztinációk rendezvényeinek „színfalai mögé”, heti hét napban 24 órás tagsági ügyfélszolgálat és a kiegészítő luxusszolgáltatások kedvezményes igénybevétele.

A megújult Kempinski Discovery kártya

Fotó: Kempinski

A szállodalánc mindezeken felül pénzzel nem megvásárolható élményeket ígér. A program újdonsága a „Luxory Experience”, mely keretein belül a vendégek megismerkedhetnek az adott desztináció kultúrájával. Legyen szó elefántlovaglásról a dzsungelben vagy a genfi óragyárban, esetleg a máltai elnöki palotában és annak kertjében tett látogatásról, mind-mind a legkiválóbb helyi gasztronómiával, kultúrával és művészettel egészül ki.

A Kempinski Discovery pedig nem csak a lánc saját szállodáiban jár kedvezménnyel. A hűségprogram résztvevői a világ legnagyobb független szállodákból álló szövetség, a Global Hotel Alliance (GHA) tagszállodáiban is előnyökhöz juthatnak.