Megújult a Kongresszusi Iroda honlapja

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2016. március 06. 09:41

A kor elvárásainak megfelelően megvalósított weboldalfejlesztés célja az volt, hogy a hivatásturisztikai lehetőségek iránt érdeklődő közönség minél gyorsabban és egyszerűbben juthasson az igényeinek megfelelő információkhoz a magyarországi MICE lehetőségeket illetően.

A Magyar Turizmus Zrt. online megjelenéseinek egységesítése jegyében a hivatásturisztikai honlap „otthona" is a www.itthon.hu, illetve a www.gotohungary.com weboldal lett.

A jobb elérhetőség és kommunikáció érdekében saját, új domain neveket is kapott a terület: a magyar nyelvű tartalom a http://konferencia.itthon.hu/, az angol nyelvű pedig a http://conference.gotohungary.com/ címen érhető el.

A hivatásturizmus (MICE: meeting, incentive, conference, exhibition) a magyarországi beutazó turizmus fontos szegmense, kiemelten hozzájárul aturisztikai bevételek növekedéséhez.

Évekkel előre tervezhető, jellemzően nagy létszámú vendégforgalmat jelent és hosszabb tartózkodást, továbbá a MICE turisták átlagos költése többszöröse a szabadidős turistákénak. A vendégkör a világ minden tájára elviszi pozitív benyomásait.

Előnyeinek köszönhetően az üzleti turizmus a Magyar Turizmus Zrt. külföldre irányuló marketingkommunikációjában a három fő termékprioritás egyike, az egészség- és a kulturális turizmus mellett. A Magyar Turizmus Zrt. keretein belül működő Kongresszusi Iroda célja, hogy a mindenkori piaci lehetőségeket figyelembe véve Magyarország MICE adottságait a releváns nemzetközi szereplőkkel megismertesse és elérje, hogy minél több rendezvénynek adjon otthont hazánk.