Megújult a toronyi Marcus Hotel

Forrás: turizmus.com

 2020. január 30. 08:08

A korábban Charlie Hotelként ismert szálloda 2019-ben új üzemeltetőre talált, aki teljes körű felújítást végzett a szálláshelyen.

Eredetileg 21 szobából állt a szálloda, de a felújítás során négy új szobát alakítottak ki a fölszinten, így a hotel 63 férőhelyes lett. A szobák a felújítás keretében ráncfelvarráson is átestek. Az újrafestést követően a teljes bútorzat, nyílászárók, villamos hálózat, wifi hálózat és padlózat cseréje is megtörtént. Az első emeletre új légkondicionáló berendezéseket szereltek be.

A Marcus Hotel egyik megújult szobája

Fotó: Marcus Hotel

A felújítás során egy multifunkciós közösségi tér és egy közös használatú konyhahelyiség is elkészült. Az épület pinceszintjén megálmodott közösségi térben csocsó, darts, X-box és masszázs-szolgáltatás is várja a Toronyba látogatókat. A szálláshely udvarán teniszpálya és grillterasz található – tájékoztatott az üzemeltető.

Torony település 5 percnyi autóútra helyezkedik el Szombathely városától és az osztrák határtól, így a megújult Marcus Hotel alkalmas akár csoportok tranzitszállásának, akár üzleti vendégek számára is. Mivel Bükfürdő, Sárvár és Kőszeg is könnyedén megközelíthető a községből, az öko- és gyógyturizmus kedvelői is otthonra lelhetnek itt.