Megújult az egyik legnagyobb rendezvényhelyszín-kereső portál: a CegesHelyszinek.hu

Forrás: turizmus.com

 2017. október 04. 15:07

Teljes átalakítást és számos új funkciót kapott a CegesHelyszinek.hu, a fejlesztések fő célja az ügyfélélmény növelése és a keresések egyszerűsítése volt.

napi 40-50 rendezvény lekérést bonyolító portál így nagyban megkönnyíti a megrendelők munkáját, mivel néhány kattintás segítségével szinte az ország összes rendezvényhelyszínéről átfogó képet kaphatnak. A CégesHelyszinek.hu a piacon egyedülálló hatékonysággal dolgozik, hiszen az ajánlatkérések 69%-megvalósításra kerül. A folyamatos fejlesztéseknek és a kiemelkedő háttércsapatnak köszönhetően a Szallodak.hu csoport több, mint 850 céges megrendelőjével mára Magyarország egyik legmeghatározóbb szolgáltatójává vált a rendezvény szektorban.

Szallodak.hu - CegesHelyszinek.hu vezetőség

 

Ha szeretnél a jelenleginél több rendezvény megrendelést kapni, kattints ide és pár másodperc alatt összeállíthatod kiemelt megjelenéseidet, hiszen az ügyfelek 76,9%-a a találati lista első oldalából választ. Rendeld meg hozzá a Szallodak.hu csoport több, mint 850 céges megrendelőjéhez történő elérést garantáló b2b hírlevelüket!

www.cegeshelyszinek.hu csapata örömmel áll rendelkezésedre! Elérhetőségek: http://www.cegeshelyszinek.hu/csapat

(x)