Megújult, bővült a a balatonszárszói Két Korona Hotel

Forrás: turizmus.com

 2015. november 04. 16:37

A balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel 274,66 millió forintos uniós és állami támogatást nyert szálláshelyfejlesztésre a Széchenyi 2020 Program keretein belül. A fejlesztés eredményeként emelkedett a szálloda színvonala, bővült a szálláshely kapacitása és új munkahelyek jöttek l

A fejlesztés elsődleges célja volt a balatonszárszói hotel színvonalának emelése, mely a jövőben hozzá járul a vendégek még magasabb szintű kiszolgálásához, elégedettségük növeléséhez, ami a mai szállodaipari versenypiacon fontos szempont.

 

A közel 275 millió forintos támogatásnak köszönhetően a szálloda standard szárnya átépítésre került. A régebbi szobák felújítva, új berendezéssel és új padlószőnyeggel várják vendégeiket. A felújítási munkálatok mellett a hotel további 22 db 4* színvonalú, elegánsan berendezett superior szobával bővült és az étterem kapacitásának növelése is megtörtént. Új szolgáltatásként a vendégeknek lehetősége nyílik a jövőben kerékpárkölcsönzésre is.

 

A beruházás és minőségi fejlesztés növeli a vállalkozás versenyképességét és fenntarthatóságát, munkahelyeket teremt, valamint erősíti a térség népszerűségét a szezonon kívüli időszakokban is.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.