Megújult cégstruktúrával folytatja a Special Effects International Zrt.

Forrás: turizmus.com

 2019. május 08. 16:42

Több mint egyéves szervezetfejlesztés után öt önálló üzletágat alakított ki a Special Effects International. A hazai és nemzetközi piacokon is sikeres rendezvényszolgáltató az új cégstruktúrával biztosítottnak látja a további növekedést és a hatékony működést.

A vállalat vezérigazgatója, Kassai Zsolt tavaly év eleji kinevezésével elindult fejlesztés célja a korábbinál diverzifikáltabb szolgáltatási paletta, és egy ahhoz illeszkedő cégszerkezet kialakítása volt.

A Special Effects dinamikus növekedését tudatos értékesítési és akvizíciós stratégiájának köszönheti, melynek eredményeként a cég rendezvényeinek és alkalmazottainak száma az elmúlt időszakban közel kétszeresére növekedett. Az egyre sokrétűbb ügyféligények kiszolgálása szélesebb portfóliót indokolt, valamint egy olyan szervezetet, amely képes gyorsan reagálni a változásokra.

A Special Effects rendezvényeinek száma az elmúlt időszakban közel kétszeresére növekedett

Fotó: Special Effects


Az öt megújult divíziót a Special Effects partnerei által jól ismert munkatársak, tapasztalt vezetők irányítják.

Az “International Production” Szegő Tamás vezetésével a nemzetközi megbízások lebonyolításáért felel.

Bertók Marietta irányítja a “Hotel AV Services” részleget, mely a legtöbb budapesti 4-5 csillagos szállodában elérhető.

A nagy volumenű, összetett rendezvényszolgáltatást igénylő projekteket Kalmár Judit és csapata fogja össze az “Event Production” üzletágban.

Tervezéstől a kivitelezésig a világ bármely pontján képes egyedi kiállítási standokat telepíteni az “Exhibition and Installation” divízió Czirok Keve vezetésével.

Az összes üzletágat támogató “Creative Event Design” részleg kiváló tervezőinek munkáját Gyenei Attila irányítja.

A jelenlegi vállalati struktúrába már sokkal könnyebben beilleszthető egy újabb üzletág, ami a cég tudatos építkezéséből adódóan a közeljövőben ismét várható.

www.speceffect.com

(X)