Megújult az ingyenes szoftver: itt a VENDÉGEM alkalmazás

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 01. 18:35

Szeptember 1-jétől megújult az Én Vendégszobám egyszerűsített vendégnyilvántartó alkalmazás, és VENDÉGEM néven működik tovább.

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) 2019-es indulása gyökeres változást hozott a turisztikai szektor digitalizációjában. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)  által ingyenesen biztosított Az Én Vendégszobám alkalmazás használatával alig pár hónap alatt több mint 29 000 szálláshely-szolgáltató lépett be a digitális vendégkezelés világába, és teljesíti napi elektronikus adatszolgáltatási kötelezettségét – tájékoztatott az MTÜ.

Az Ügynökség a maximum 8 szobával és bennük összesen 16 férőhellyel rendelkező szálláshelyek számára biztosítja az ingyenes vendégnyilvántartó alkalmazást, a szoftver a vendégadatok és a foglalások kezelésére, egyúttal a napi NTAK-adatszolgáltatás teljesítésére is képes.

A felhasználói visszajelzések alapján, és a turisztikai szakmát érintő új kihívásokhoz igazodva a szoftver fejlesztése egy újabb mérföldkőhöz érkezett a modernitás és a megújulás útján: 2020. szeptember 1-jétől az Én Vendégszobám egyszerűsített vendégnyilvántartó alkalmazás VENDÉGEM néven működik tovább.

Az új névre való áttérés egyszerű és zökkenőmentes

Fotó: MTÜ

Az új névre való áttérés egyszerű és zökkenőmentes. A régi oldal automatikusan továbbküldi a felhasználót az új oldalra, a vendegem.hu-ra. Belépni ugyanazzal a felhasználó névvel és jelszóval lehet, mint korábban, és minden, eddig rögzített adat továbbra is elérhető marad, a megszokott funkciók változatlanul működnek tovább. A név változásával együtt megújul az alkalmazás információs oldala és teljes arculata is. Az info.vendegem.hu honlap fiatalos lendülettel és áttekinthető tartalommal várja az érdeklődőket.

A szálláshelykezelő szoftver mobilapplikáción is elérhető, mind az AppStore-ban mind a Google Play áruházban.

A VENDÉGEM névre való átállással kapcsolatban is az MTÜ Ügyfélszolgálata fogadja a megkereséseket a hét minden napján, 0-24 óra között, a 06-1-550-1855-ös telefonszámon, valamint a turisztika@1818.hu e-mail címen.