Megújult, kibővült a Mesés Shiraz Hotel

 2014. július 06. 14:23

Átadták, és július 1-jétől már vendégeket fogad a Mesés Shiraz új élményoázisa, amelyben csaknem 2500 négyzetméteren iráni hammam világ, perzsa szaunabirodalom és arab fürdőház színesíti a kínálatot.

Ezen felül a szálláshely szobái is megújultak, új, keleties hangulatú szobákkal és lakosztályokkal bővült a ház, és 3000 nm területen marokkói pihenőkert is létesült orientális élménymedencével, pihenőkkel – számol be a szálloda weboldala.

A szaunabirodalomban bioszauna, infrakabin, tágas finn szauna található változatos programokkal, melyet követően az Aqua meditációs szobában és élményzuhanyokban frissülhet fel a vendég. Különleges építészeti megoldásokkal alakították ki az iráni Hammam-világot, ahol tradicionális rituálékat is kínálnak.

 

A fürdőben a korábbiakhoz képest négyszer akkora vízfelülettel szolgálják ki a vendégeket, öt különleges medencénkben rengeteg élményelem áll rendelkezésre. A Marokkói pihenőkertben július 5-től új kültéri fürdőoázissal várja a látogatókat, többfunkciós élménymedencével, pool bárral, dimbes-dombos, romantikus napozóterasszal, strandröplabda pályával.

A nagyszabású bővítés a szálloda minden szolgáltatását érintette, így számos új, a közel-kelet különleges színeit megidéző - többségében két és három légteres – szobával illetve lakosztállyal is színesedett a kínálat.